A24.com.tr » medya » The Walking Dead filmi geliyor konusu ne oyuncuları kim ne zaman çıkacak

The Walking Dead filmi geliyor konusu ne oyuncuları kim ne zaman çıkacak

The Walking Dead filmi geliyor konusu ne oyuncuları kim ne zaman çıkacak

Sevilen dizi The Walking Dead'in üçleme filmi geliyor. Peki The Walking Dead filmi konusu ne, oyuncuları kim, ne zaman çıkacak, TWD filmi tam full parça Türkçe dublaj altyazılı izle.

Gelen habere göre The Walking Dead'in üçleme filmi geleceği öğrenildi. Elimizdeki bilgiler ise şuanda oldukça kısıtlı. Başrolde dizinin kahramanı Rick Grimes'i ( Andrew Lincoln) göreceğiz. Peki The Walking Dead filmi konusu ne, oyuncuları kim, ne zaman çıkacak, TWD filmi tam full parça Türkçe dublaj altyazılı izle.

Çekimlerine 2019 yılında başlanması planlanan The Walking Dead filminde yeniden Andrew Lincoln'ü göreceğiz. Son bölümde duyurulduğu üzere Grimes, Walking Dead'in televizyon filmi üçlemesinin yıldızı olacak.

Şovun yapımcılarından Scott Gimple, filmin çekimlerine önümüzdeki yıl başlamak istediklerini belirtti. "Şu an için ilk film üzerine oldukça ciddi çalışıyorum. Büyük ihtimalle önümüzdeki yıl çekimlere başlayacağız. An itibariyle bir tarih vermekten çekiniyorum o yüzden tam olarak ne zaman başlayacağımızı söyleyemem. Fakat şunu söyleyebilirim, projeye başlamamıza çok fazla bir zaman kalmadı." diyerek ilk filmin çıkış tarihi hakkında konuştu.

Rick'in geleceği hakkında da konuşan Gimple, "Bu bir oyun ya da numara değil. Bu, The Walking Dead dizisinde Rick Grimes'ın sonu. Fakat bu kesinlikle Rick Grimes'ın hikayesinin sonu demek değil. Rick hikayesini filmlerde anlatmaya devam edeceğiz. Anlatacağımız çok fazla hikaye var. Bu filmler, büyük birer devrim olacaklar. Diziyle çalıştığımız her şeyin üstüne koyacağız. Perspektifimizi geniş tutacağız. İlk olarak Rick'in hikayesine devam edeceğiz. Daha fazlası da gelecek. The Walking Dead evreninin görülmemiş dünyalarını, geçmiş karakterlerini tanıtacağız. Elbette ki yeni karakterler de olacak. Umuyorum ki bu yeni karakterlerden bazıları hayranların favorisi olacak. Yeni bir sayfa açmak istiyoruz, farklı hikayeler anlatmak istiyoruz. Hepsi aynı evrenin ürünü fakat neredeyse 10 yıllık Walking Dead'in farklı yönlerini göstermek istiyoruz." şeklinde konuşarak filmlerin politikası hakkında da bilgi verdi.

Gelecek yıl çekimlerine başlanacak filmin, ne zaman çıkacağı konusunda hiçbir bilgi yok. Fakat bir televizyon filmi olacağını da düşünürsek, çok uzun bekleyeceğimizi sanmıyorum. Bakalım uzun süredir yokuş aşağı giden Walking Dead serisi bu filmler sayesinde yukarı çıkabilecek mi?

OYUNGEZER

YORUMLAR
  Adı Zehra FOX TV'de başlıyor! Adı Zehra konusu nedir? Oyuncu kadrosunda kimler var?
Adı Zehra FOX TV'de başlıyor! Adı Zehra konusu nedir? Oyuncu kadrosunda kimler var?