A24.com.tr » dizi haber » The Walking Dead 8. sezon 2. yeni bölüm nasıl izlenir

The Walking Dead 8. sezon 2. yeni bölüm nasıl izlenir

The Walking Dead 8. sezon 2. yeni bölüm nasıl izlenir

The Walking Dead 8. sezon 2. bölüm yayınlandı. İnsanların aylaklara dönüşmesinin ardından Rick ve arkadaşlarının yaşam mücadelesi devam ederken Negan'la savaş kaldığı yerden devam ediyor.

 The Walking Dead 8. sezon 2. bölüm Rick ve Negan arasındaki kanlı savaşa gebe kalırken izleyenler son bölümde gözlerini bir an olsun bile ayırmadı. The Walking Dead 8. sezon 1. bölüm ile başlayan ölüm kalım savaşı yeni bölüm ile kaldığı yerden devam ediyor. 

The Walking Dead izle menin en keyif veren yanlarından bir tanesi o anla empati kurmaksa eğer son bölümde bunu fazlasıyla yaşatmayı bildiler. Rick, Daryl Dixon, Carl, Maggie, Michonne, Carol ve diğerleri Negan'ın güçlü ve acımasız oyunlarıyla başa çıkabilecek mi merak konusu.

İLGİLİ HABER The Walking Dead 8. sezon 1. bölüm 9.sezon The Walking Dead 8. sezon 1. bölüm 9.sezon

Yapımcılığını AMC'nin üstlendiği The Walking Dead 8.sezonu başladı. Aylardır yeni bölümü merakla beklenen The Walking Dead 8.sezon 2.bölüm nefes kesti. Peki The Walking Dead 8.sezon 3.bölümünde neler olacak? Yeni sezonu yine izlenme rekorları kırması beklenen The Walking Dead 8.sezon 3.bölüm fragmanı ve tüm merak edilenleri haberimizin detayında.

THE WALKİNG DEAD 8. SEZON SON BÖLÜM

Geçtiğimiz sezon Negan'ın Rick ve arkadaşlarını ölümle korkutarak ve öldürerek elinde tutma çabası ve Rick'in bu durum karşısında yaşadığı zor anlarla birlikte büyük bir ilgi gördü. Sezon finalinde Rick ve ekibinin mükemmel geri dönüşü 8. sezona olan ilgili bir kat daha arttırmaya başladı. The Walking Dead 8. sezon 1. bölüm yayınlandı. Yeni bölümde Daryl, Maggie, Carol, Michonne, Carl, Sasha ve Morgan'ın bir araya gelerek Negan'a karşı başlattıkları intikam savaşının ilk filizlerini gördük..

İLGİLİ HABER

RİCK VE EKİBİ NEGAN'A KARŞI

Geçtiğimiz sezon değişen yönetmen ile 1. bölümde yaşanan hikaye kurgusu önceki sezonlara nazaran daha farklı bir tad bırakırken The Walking Dead 8. sezon 2. bölüm ile yine aynı hazzı yaşatıyor. Rick ve Negan birbirlerini ortadan kaldırabilmek adına türlü oyunların içerisine girerek liderlik savaşına tutuşuyor. Glenn'i kaybeden Maggie, Rick'in yanında bulunarak intikam peşinde koşmaya devam ediyor. Carol, pesimist yapısının arkasında bulunan bağlılığıyla 8. sezonda tam anlamıyla Rick'le yol arkadaşlığı yaparak sürpriz sahnelerde yer alıyor. Rick'in cesur oğlu Carl ise yeni sezonda en büyük değişiml yaşayacak olan karakterlerden bir tanesi olacak gibi duruyor. Daryl, 7. sezonda olduğu gibi dostlarına olan ölümüne bağlılığı 8. sezon 2. bölüm ile yeniden dizi hayranlarına farklı boyutlarda gösteriyor.

THE WALKİNG DEAD 8. SEZON İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

YORUMLAR
  Merve Boluğur'un yeni sevgilisi ortaya çıktı
Merve Boluğur'un yeni sevgilisi ortaya çıktı