A24.com.tr » dizi haber » The Walking Dead 8. sezon 16. bölüm izle! 9.sezon ne zaman geliyor

The Walking Dead 8. sezon 16. bölüm izle! 9.sezon ne zaman geliyor

The Walking Dead 8. sezon 16. bölüm izle! 9.sezon ne zaman geliyor

Silahlar çekildi The Walking Dead'in 8.sezon finaline gelindi. Büyük savaş öncesi merak edilen her şey...

The Walking Dead 8. sezon 16. bölümü ile sezon finali yapmaya hazırlanıyor..

Sezon finali ile büyük savaşı ortaya koyacak olan dizi izleyenlerin nefesini kesmeye hazırlanıyor.

Morgan “Başlangıçta olduğumuzdan daha kötü bir noktadayız. Üstelik geri de dönemeyiz. O zaman başladığımız işi bitirelim!” diyor. Negan ise elde ettiği kurşunlarla üstünde Rick yazan bir saman yığınına ateş ediyor. The Walking Dead izleme linki ve merak edilenler haberimizde sizlerle.

The Walking Dead’in Wrath isimli bölümü Amerika’da 15 Nisan’da ekrana geldi. Türkiye’de ise 16 Nisan’da yayınlanıyor. Paylaşılan özet sadece bir cümleden oluşuyor. Tüm topluluklar Saviors’a karşı bir araya geliyor ve topyekün savaş nihayete eriyor.

Eugene ve Gabriel yüz yüze gelirken, The Walking Dead dünyasında alevler yükseliyor. Rick ve ekibi ise saldırıya hazır halde boy gösteriyor.

THE WALKİNG DEAD NE ZAMAN?

The Walking Dead’in Wrath isimli bölümü Amerika’da 15 Nisan’da ekrana gelecek. Türkiye'de ise 16 Nisan'da izleyici karşısına çıkacak.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Paylaşılan özet sadece bir cümleden oluşuyor. Tüm topluluklar Saviors’a karşı bir araya geliyor ve topyekün savaş nihayete eriyor. Tanıtım ise buram buram aksiyon kokuyor! Morgan “Başlangıçta olduğumuzdan daha kötü bir noktadayız. Üstelik geri de dönemeyiz. O zaman başladığımız işi bitirelim!” diyor. Negan ise elde ettiği kurşunlarla üstünde Rick yazan bir saman yığınına ateş ediyor. Suratındaki gülümseme yaklaşan mücadeleyi dört gözle beklediğini belli ediyor. Eugene ve Gabriel yüz yüze gelirken, The Walking Dead dünyasında alevler yükseliyor. Rick ve ekibi ise saldırıya hazır halde boy gösteriyor.

THE WALKİNG DEAD 9. SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Yeni sezonun ne zaman başlayacağı ile ilgili henüz resmi bir açıklama bulunmuyor. Yapılan güncel açıklamaları haberimiz içerisinden takip edebilirsiniz.

Bu sene yaşadığı ciddi reyting kaybıyla adından söz ettiren The Walking Dead dokuzuncu sezon hazırlıklarına şimdiden başlamış gibi görünüyor. Bu hafta izlediğimiz The Key bölümündeki yeni karakterler dizinin geleceğini belirleyecek denli önemli olabilir.

Walking Dead AMC’nin en büyük markalarından bir tanesi olmaya devam ediyor. Yarattığı hayran kitlesi ve yüksek reytingleri sayesinde sekizinci sezona kadar gelmeyi başardı. Dizinin bu sezon reyting ve konu anlamında artık biraz durağanlaşmaya başladığı da düşünülüyordu.

Yapımcılar da bunun farkında olacak ki, dizinin yeni sezonu, yani dokuzuncu sezon hakkında açıklamalarda bulundular. Uzun bir süredir Walking Dead’deki ana karakterlerimiz Savior adındakı bir toplulukla mücadele ediyordu. Yeni sezonda ise dizi bambaşka bir yöne yol alacak. Dizinin yaratıcılarından Scott M. Gimple’a göre dizi yeni sezonuyla birlikte”yeni bir diziye” dönüşecek ve bu sezon finali aslında ilk sekiz sezonun finali olacakmış.

 

YORUMLAR
  Dünyanın en eğlenceli vahşi yaşam fotoğrafları
Dünyanın en eğlenceli vahşi yaşam fotoğrafları