A24.com.tr » magazin » The walking dead 7. sezon 4. bölüm 60 dakikalık gerilim

The walking dead 7. sezon 4. bölüm 60 dakikalık gerilim

The walking dead 7. sezon 4. bölüm 60 dakikalık gerilim

Ekranlara 7.sezonu ile bomba gibi düşen The Walking Dead'in 3. bölümü izleyenlere gerilimli anlar yaşatmasının yanında duygusal sahneleriyle de bir o kadar hüzünlendirdi...

 The Walking Dead 7.Sezon 3.bölümü izleyenleri bir kez daha büyük bir gerilim yaşattı. Negan'ın acımasız halleri izleyicileri de öfkelendirdi. Son bölümde Daryl'i esir olarak yanında tutan Negan'ın ne yapacağı merak konusu oldu.

The Walking Dead 7. Sezon 4. Bölüm  yayınlandı. AMC’nin ünlü zombi drama dizisi yeni bölümü ‘The Cell’ ile 6 Kasım Pazar gecesi ekranlara geldi. Sezona duygusal bir giriş yapan dizi fan kitlesini büyük ölçüde üzmüştü. Geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümünde Glenn karakterinin diziye veda etmesi milyonlarca insanı üzerken diziye yeni karakterler dahil oldu.

The Walking Dead 7. sezon 4. bölüm için artık saatler kaldı. Dizi hayranları 90 dakikalık (reklamsız 60 dakika) özel bölüm için nefeslerini tuttu. Yeni bölüm fragmanını izleyenler tarafından yapılan ortak yorum ise Negan ve Rick’in karşı karşıya geleceği harika bir bölümün izleyici karşısında olacağı.

THE WALKİNG DEAD 7.SEZON 4.BÖLÜM FRAGMANI

 

 

The Wlaking Dead 7. sezon 3. bölüm  izleyici karşısında. Aylardır süre hasret sona erdi ancak Türkiye’deki telif engeli nedeniyle pek çok kişi yeni bölümü izleyemedi. Yeni sezonun ilk bölümünü izleyenler ise adeta koltuklarından kalkamadı. Son zamanların en heyecanlı bölümü olarak açıklanan The Walking Dead 7. sezon 1. bölümde Abraham ve Glenn’in ölümü nefesleri kesti. Negan’ın ne kadar kötü bir karakter olduğu da böylelikle ortaya çıkmış oldu.

RİCK TEKRAR İŞ BAŞINA

Bu sezon sadece 8 bölüm yayınlanacak olan The Walking Dead’de her bölüm film tadında olacak. Önümüzdeki bölümde ise Glenn ve Abraham ile vedalaşan Rick ve arkadaşları artık yeni hayatlarına alışmak zorundalar. Yeni sezonun en çok merak edilen karakteri King Ezekiel (Kaplanı olan adam) bu bölümde ekranlarda olacak.

the walking dead season 7 episode 4

YORUMLAR
  • Bu içeriğe 1 yorum yapıldı.
  • bumudur rekorları kıran video...edep yahu..o minicik cennet kuşlarının ahlaki degerlerini daha çok erkenden taşlamak degilmidir bu..ama tabi ya batı yapınca bu medeniyet.ve çokkk üst düzey kültür..kültürünüzü çalın yüzünüze.yeter artık uyanın gelecek nesile getirilmek istenen kirlilik bu..

  Bitcoin dünyanın elektriğini tüketmeye devam ediyor!
Bitcoin dünyanın elektriğini tüketmeye devam ediyor!