A24.com.tr » dizi haber » The Walking Dead 10. sezon 1. bölüm altyazılı izle | The walking dead 10 sezon nereden izlenir

The Walking Dead 10. sezon 1. bölüm altyazılı izle | The walking dead 10 sezon nereden izlenir

The Walking Dead 10. sezon 1. bölüm altyazılı izle | The walking dead 10 sezon nereden izlenir

Yayınlandığı günden bu yana tüm dünyayı kasıp kavuran The Walking Dead, 10. sezonuyla birlikte geri geldi. İzlemek isteyenler "The walking dead 10 sezon nereden izlenir" araması yaptı. İşte detaylar..

The Walking Dead 10. sezon 1. bölüm altyazılı izle | The walking dead 10 sezon nereden izlenir 

Yayınlandığı günden beri hem tüm dünyada hem de ülkemizde büyük bir hayran kitlesine ulaşan çizgi roman uyarlaması dizi The Walking Dead, bu sene 10. sezonuna başladı.

Özellikle zombi evrenine ilgi duyan hayranları tarafından çok fazla ilgiye maruz kalan dizi, son sezonlarda Rick karakterini canlandıran Andrew Lincoln'ün diziden ayrılmasının ardından oldukça eleştirilmişti. Lincoln'ün diziden ayrılma gerekçesi olarak ise dizinin filmlerinde oynamak için olduğu söylenmişti.

The Walking Dead'de son sezonda ortaya çıkan yeni düşman Whisperers'lar, diğer düşmanlara hiç benzemiyor. Zombi kılığına girerek zombileri fısıltılarıyla yönlendiren bu ilginç grup, hem acımasız hem de çok akıllılar.

Son sezonda gerçekleşen şok olayların da etkisiyle yeni sezonu heyecanla beklenen The Walking Dead, nihayet merak edilen sorulara cevap olacak bir sezonla karşımıza çıkıyor.

Nereden izleyeceğini bilmeyen hayranları internette aramalara "The Walking Dead 10. sezon 1. bölüm altyazılı izle", "The walking dead 10 sezon nereden izlenir" cümleleri yazarak aramaya başladı.

The Walking Dead'in yeni sezonunu FX Türkiye kanalından izleyebilirsiniz.

YORUMLAR
  İstanbul'da sömestrin en eğlenceli adresleri
İstanbul'da sömestrin en eğlenceli adresleri