A24.com.tr » dizi haber » The Flash 5. sezon 9. bölüm izle türkçe altyazılı 720P HD dizi sitesi

The Flash 5. sezon 9. bölüm izle türkçe altyazılı 720P HD dizi sitesi

The Flash 5. sezon 9. bölüm izle türkçe altyazılı 720P HD dizi sitesi

The Flash 5. sezon 9. bölüm izle yenler yeni karakterlerle birlikte farklı bir yolculuğa çıkarken yeni bölümde neler yaşanacak merak konusu oldu. The Flash 5. sezon 9. bölüm yayınlandı mı?

   The Flash dizisi son bölümünde yaşananlar izleyenleri ters köşe yaparken yeni bölümde neler yaşanacak merak konusu haline geldi.

The Flash 5. sezon 9. bölüm bomba gibi bir sahneyle izleyenlerin tadını damağında bıraktı. The Flash 5. sezon 8. bölüm izleyenler son bölümün ardından yeni bölümü bekliyor. 

"Dal sarkar kartal kalkar kartal kalkar dal sarkar" tekerlemesi kadar karmaşık ve bir o kadar da heyecanlı senaryo 5. sezonda nefes kesiyor.

İLGİLİ HABER The Flash 5. sezon 6. bölüm izle Türkçe altyazı dublaj dizi sitesi The Flash 5. sezon 6. bölüm izle Türkçe altyazı dublaj dizi sitesi

Dünyada en çok izlenen yabancı dizilerden bir tanesi olan The Flash 5. sezon 8 bölüm ile nefesleri kesmeye devame ediyor.

Bir parçacık hızlandırıcının patlaması sonucu hızlı bir koşu yeteneği kazanan Barry Allen ya da nam-ı diğer Flash’ın, şehri Central City’i düşmanlara karşı savunma mücadelesinin anlatıldığı The Flash, dördüncü sezonuyla ekranlara döndü.

Son dönemde kaliteli diziler denilince akla gelen yapımlardan biri olan, zamanının en efsane çizgi romanları arasında yer alan Flash geliyor. Konusu ile sezon bağlantılarını son derece iyi sağlayan yapım adeta izleyicilerini büyülüyor. The CW kanalının bir anda vazgeçilmez dizisi haline gelen The Flash' ilk olarak Arrow dizisinde tanımıştık.

THE FLASH TÜM BÖLÜMLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLA

THE FLASH DİZİSİ KONUSU

Flash, DC Comics Universe’in yayınladığı çizgi roman süper kahramanlarından birisidir.
Orijinal hali, Gardner Fox ve Harry Lampert tarafından ilk kez Flash Comics adıyla Ocak 1940’da yayınlanmıştır. Scarlet Speedster lakaplı Flash, çok hızlı haraket edebilme ve koşabilme kabiliyetlerinin yanı sıra, insanüstü refleksleri kullanabilme ve bazı fizik kanunlarının üstüne çıkabilme özelliklerine sahip “süper-hız”lı bir süper kahramandır.

Dizide Hangi Oyuncular Yer Alıyor?

Pek çok oyuncu dizide yer almasına karşın ana karakterler olarak Barry Allen – The Flash’a hayat veren Grant Gustin, Iris West (Candice Patton), Caitlin Snow (Danielle Panabaker), Eddie Thawne (Rick Cosnett), Cisco Ramon ( Carlos Valdes), Dr. Harrison Wells (Tom Cavanagh)ve Dedektif Joe West (Jesse L. Martin) olarak öne çıkıyor.

YORUMLAR
  Damarlarımızı temizleyerek kan akışını kolaylaştıracak 10 gıda ürünü...
Damarlarımızı temizleyerek kan akışını kolaylaştıracak 10 gıda ürünü...