A24.com.tr » eğitim » TEOG kaldırıldı mı, TEOG sınavı kalktı mı, Son dakika haberi

TEOG kaldırıldı mı, TEOG sınavı kalktı mı, Son dakika haberi

TEOG kaldırıldı mı, TEOG sınavı kalktı mı, Son dakika haberi

TEOG sınavı kalktı mı, TEOG kaldırıldı mı? Cumgurbaşkanı Erdoğan, TEOG sınavı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Erdoğan, EOG sınavının kaldırılması gerektiğini söyledi.

 Cumhurbaşkanı Erdoğan katıldığı programda TEOG sınavının kaldırılması gerektiğini söyledi. Peki TEOG sınavı kalktı mı, TEOG kaldırıldı mı, TEOG sınavı kaldırılacak mı?

15 SENEDE 70 BİN DERSLİK AÇTIK

Burada kimse kitabını defterini böyle uygun şartlarda alamıyor ikinci el eskiden ve fiyatlara milyonlar. Biz geldik ilk nereden başladık 6 sıfır attık 10 milyon 10 liraya düştü. Bunu da aştık dedik ki ikinci el kitap niye olsun. Onu biz yaşadık, abilerimizden teksir kağıdı ile çekilmiş kitap alıyorduk. Abilerimizden belli bir ücret karşılığı alırdık.

İLGİLİ HABER Okula 5 defa geç kalmak yarım gün devamsızlık sayılacak - MEB son dakika TEOG Okula 5 defa geç kalmak yarım gün devamsızlık sayılacak - MEB son dakika TEOG

Fakat biz dedik ki bu çileyi çektirmeyeceğiz. Onun için okullar başlarken bizler kitapları sıraların üzerine 0 kilometre ve ücretsiz koyduk ve kuşe kağıt, birinci hamur kağıt alabiliyorlar. Acaba şu anda genç nesil bizim yaşadıklarımızı annelerine babalarına sorsalar. Şimdi böyle bir şey yok. Ülke her yönü ile refaha kavuştu. Okullarımızın kalitesi fiziki olarak her şeyi ile biz 70 bin derslik 15 seneye sığdırdık. Şu anda Türkiye'de 20 kişilik sınıflar var. Biz eğitimi birinci sıraya çıkardık. Yatırımlar gerekiyordu ona başladık, en fazla kadroyu eğitime öğretmenlerimize ayırdık ve ciddi anlamda alımlar yaptık. Okullarımızda asla boş ders olmasın. Bunun çalışmalarını da Milli Eğitim Bakanlıklarımız sürekli yapıyor ama az önce yaşadığımız şu ikinci el falan bunları hamdolsun ortadan kaldırdık.

BEN TEOG OLAYINI İSTEMİYORUM

Ben TEOG olayını istemiyorum ve bunun yanlış olduğunu düşünüyorum. Biz TEOG ile mi geldik? Gelirsin puanınla girmen gereken yere girersin. Bindirilmiş kıtalara dönüyoruz olmaz.

Siz TEOG falan gördünüz mü? Hamdolsun buralara gayet iyi geldik. Bundan sonra geçişler aynı şekilde devam edecek. Her okul kendisi kendi imtihanını yapar. Bunlar zor şeyler değil bunların hepsi aşılır.

YORUMLAR
  Dünyanın en enteresan bilgileri...
Dünyanın en enteresan bilgileri...