A24.com.tr » ajanda » Temizlik Benim İşim Kadir kimdir kaç yaşında nereli boyu kaç?

Temizlik Benim İşim Kadir kimdir kaç yaşında nereli boyu kaç?

Temizlik Benim İşim Kadir kimdir kaç yaşında nereli boyu kaç?

Temizlik Benim İşim programının sunucusu Kadir Ezildi, ekran başındaki izleyiciler tarafından merak ediliyor. Peki Kadir Ezildi kimdir, nereli, kaç yaşında?

Fox TV'de yayınlanan Temizlik Benim İşim programı hafta içi her gün izleyicilerle buluşuyor ve büyük ilgiyle takip ediliyor. Programın sunucusu Kadir Ezildi hareketleri, konuşma tarzı ve sunuş şekliyle dikkat çekiyor ve merak ediliyor. Peki Kadir Ezildi kimdir, nereli, kaç yaşında? Kadir Ezildi nasıl ünlü oldu? İşte ayrıntılı bilgiler...

TEMİZLİK BENİM İŞİM KADİR EZİLDİ KİMDİR?

Kadir Ezildi, 19 Mart 1995 tarihinde İstanbul'da doğdu. Kadir Ezildi anne tarafından  Bayburt’lu baba tarafından ise Konyalıdır. 24 yaşında olan Kadir Ezildi evde annesi Ümran hanımdan ayrı olarak haftada üç gün dip köşe temizlik yapıyor. Kadir Ezildi'nin titizliği ve temizlik düşkünlüğü nedenyile evde annesini bile bıktırdığı biliniyor. 

Özel bir hastanede arşiv sorumlusu olarak çalışan Ezildi, İstanbul’da annesi ve erkek kardeşi ile birlikte yaşıyor. Sosyal medyada paylaştığı videolarla popüler olan Kadir, katıldığı televizyon programı ile geniş kitlelere ulaşarak herkesin sevgisini kazandı. 

Kadir Ezildi, FOX ekranlarında yayınlanan Temizlik Benim İşim adlı programı sunuyor.

ÖDÜL 10 BİN TL 

Yapımcılığını Talya Prodüksiyon’un üstlendiği “Temizlik Benim İşim” yarışması, çok yakında FOX izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. TLC televizyonu Temizlik Avcıları programının farklı isimler ile devam edeceğini duyurmuştu. Temizlik Avcıları programında Kadir Ezildi, Arzu Nar Gül ve Hülya Yavuz Özşeçen birlikte hiç tanımadıkları insanların evlerini temizlemişti. Program gündüz kuşağı izleyicisinin takdirini toplamıştı.

Fox Tv'de yeni başlayacak Temizlik Benim İşim programında “En iyi temizliği ben yaparım” diyen 5 titiz, temizlik takıntısıyla nam salan, sosyal medyada herkesin sevgilisi olan Kadir Ezildi eşliğinde yarışacak, bir hafta boyunca kirli ve dağınık 5 evi temizleyecek. Kıyasıya rekabetin yaşanacağı, eğlencenin hiç eksik olmayacağı yarışmada haftanın birincisi büyük ödülün sahibi olacak.

Küçük bir toz zerresine bile tahammülü olmayan, temizliğiyle övünen titiz yarışmacılar bilmedikleri kirli bir eve gidecek, evi en iyi şekilde temizlemek için zamana karşı yarışacak.

Temizliğin ustası, lekelerin düşmanı Kadir Ezildi, günün yarışmacısına bir yandan destek olup yardım ederken, bir yandan da eleştirilerini sıralayacak. Günün yarışmacısı hem rakiplerinden hem de Kadir Ezildi’den en iyi puanı almak için canla başla temizlik yapacak.

Haftanın finalinde en fazla puanı alan yarışmacı, büyük ödül 10 bin TL’nin sahibi olacak. Yarışmaya www.temizlikbenimisim.tv adresi üzerinden başvuru yapılabiliyor.

YORUMLAR
  Galatasaray - Fenerbahçe derbisi ne zaman oynanacak, karşılaşma saat kaçta, hangi kanaldan canlı yayınlanacak?
Galatasaray - Fenerbahçe derbisi ne zaman oynanacak, karşılaşma saat kaçta, hangi kanaldan canlı yayınlanacak?