A24.com.tr » medya » Televizyonda TEB reklamlarda Algida'yı solladı

Televizyonda TEB reklamlarda Algida'yı solladı

Televizyonda TEB reklamlarda Algida'yı solladı

Medya Takip Merkezi'nin (MTM) 14 televizyon kanalı üzerinden yaptığı reklam ölçümleme sonuçlarına göre, ekranda en çok Bim Marketleri reklamları döndü.

 Medya Takip Merkezi'nin 16 - 22 Eylül 2019 tarihleri arasında yaptığı araştırmaya göre, reklamlarda en fazla bulunan markalar belirlendi.

Faiz indirimleriyle bankalara olan taleplerin artmasıyla reklamlarda zirveye çıkan TEB /Tükiye Ekonomi Bankası), 822 adet reklam vererek kredi ihtiyacı olan halkı kalbinden yakalamanın peşinde.

Yaz aylarının bitmesiyle beraber dondurma satışlarında da yaşanması beklenen düşüş Algida markasını da etkiledi. Aglida, 760 adet reklamla ikinci oldu.

Listenin üçüncü sırasında ise 639 adet reklamla Opet var. Akaryakıt sektörünün liderlerinden olan Opet, bu hafta atağa kalkarak zirveye bir adım daha yaklaştı

En fazla süre yayınlanan reklamlarda liderlik 16 bin 752 saniye ile Turkcell'in oldu. Vodafone 15 bin 671 saniyeTrivago ise 15 bin 285 saniye ekranda kaldı.

Reklam sürelerinde, Türkiye'nin en büyük haberleşme şirketlerinden ikisinin ilk iki sırayı paylaşması dikkatlerden kaçmadı. Bu durum yeni tarifelerin habercisi gibi duruyor.

YORUMLAR
  Parmak uzunluğuna göre karakter analizi testi
Parmak uzunluğuna göre karakter analizi testi