A24.com.tr » medya » Televizyon reklamlarında Turkcell bu hafta da lider

Televizyon reklamlarında Turkcell bu hafta da lider

Televizyon reklamlarında Turkcell bu hafta da lider

 Medya Takip Merkezi'nin 14 - 20 Ekim 2019 tarihleri arasında yaptığı araştırmaya göre, reklamlarda en fazla bulunan markalar belirlendi.

Medya Takip Merkezi'nin 14 - 20 Ekim 2019 tarihleri arasında yaptığı araştırmaya göre, reklamlarda en fazla bulunan markalar belirlendi.

Türkiye'nin en çok tercih edilen operatörü olan Turkcell, yeni tarifeleriyle kullanıcılarını memnun etmeye devam ediyor. Turkcell bu hafta 1049 adet reklamla en çok reklam veren marka ünvanını bu hafta da elinde bulunduruyor.

GSM şirketlerinin reklam yarışı tüm hızıyla sürüyor. Turkcell'in ardından Vodafone bu hafta ikinci sırayı alıyor. Geçtiğimiz hafta bir diğer GSM şirketi Türk Telekom ikinci sıradaydı. Vodafone, 958 adet reklamla ikinci sırada.

Son zamanlarda kulanıcılarından aldığı şikayetler üzerine harekete geçen Türk Telekom, bu hafta verdiği reklamlarla ikinci sıraya yerleşti. Türk Telekom, 1047 adet reklamla ikinci sırada.

Listeye bu hafta üçüncü sırada giren marka Hepsiburada oluyor. Online alışverişte akla gelen ilk isimlerden olan marka, adından söz ettirmeye devam ediyor. Hepsiburada bu hafta 750 adet reklamla üçüncü sırada.

En fazla süre yayınlanan reklamlarda liderlik 31 bin 585 saniye ile Turkcell'in oldu. Vodafone 23 bin 268 saniye ekranda kalarak ikinci, Türk Telekom ise 14 bin 916 saniye boy gösterek üçüncü sırayı kaptı.

YORUMLAR
  Dolunay Dizisinde Reytingleri sarsan öpüşme!
Dolunay Dizisinde Reytingleri sarsan öpüşme!