A24.com.tr » medya » Televizyon reklamlarında Turkcell birinciliği kaptı

Televizyon reklamlarında Turkcell birinciliği kaptı

Televizyon reklamlarında Turkcell birinciliği kaptı

 Medya Takip Merkezi'nin 30 Eylül - 6 Ekim 2019 tarihleri arasında yaptığı araştırmaya göre, reklamlarda en fazla bulunan markalar belirlendi.

Medya Takip Merkezi'nin 16 - 22 Eylül 2019 tarihleri arasında yaptığı araştırmaya göre, reklamlarda en fazla bulunan markalar belirlendi.

Depremde GSM şebekelerinin çökmesiyle büyük bir düşüş yaşayan operatörler, bu durumu kurtarmanın peşinde. Turkcell bu hafta 1155 adet reklamla en çok reklam veren marka ünvanını elinden bulunduruyor.

BİM Marketleri bu hafta 937 adet reklam vererek ikinciliği kaptı. Geçen hafta birinci olan marka bu hafta da reklamlarına devam ederek zirveden uzaklaşmak istemiyor.

Listeye bu hafta yeni giren markamız Hepsiburada oluyor. Online alışverişin bel kemiği olan Hepsiburada, kendini hatırlatarak satışlarını katlamanın peşinde. Hepsiburada bu hafta 760 adet reklamla üçüncü sırada.

En fazla süre yayınlanan reklamlarda liderlik 48 bin 152 saniye ile Turkcell'in oldu. BİM Marketleri 19 bin 156 saniye ekranda kalarak ikinci, Türk Telekom ise 16 bin 285 saniye boy gösterek üçüncü sırayı kaptı.

YORUMLAR
  Donald Trump'ın Başkanlığına ünlülerden ilk tepkiler
Donald Trump'ın Başkanlığına ünlülerden ilk tepkiler