A24.com.tr » medya » Televizyon reklamlarında Turkcell birinciliği bırakmıyor

Televizyon reklamlarında Turkcell birinciliği bırakmıyor

Televizyon reklamlarında Turkcell birinciliği bırakmıyor

 Medya Takip Merkezi'nin 7 - 15 Ekim 2019 tarihleri arasında yaptığı araştırmaya göre, reklamlarda en fazla bulunan markalar belirlendi.

Medya Takip Merkezi'nin 7 - 15 Ekim 2019 tarihleri arasında yaptığı araştırmaya göre, reklamlarda en fazla bulunan markalar belirlendi.

Kampanya döneminin de başlamasıyla birlikte, GSM şirketleri reklamlarda üst sıraları kaptı. Turkcell bu hafta 1372 adet reklamla en çok reklam veren marka ünvanını bu hafta da elinde bulunduruyor.

Son zamanlarda kulanıcılarından aldığı şikayetler üzerine harekete geçen Türk Telekom, bu hafta verdiği reklamlarla ikinci sıraya yerleşti. Türk Telekom, 1047 adet reklamla ikinci sırada.

Listeye bu hafta üçüncü sırada giren marka Hepsiburada oluyor. Online alışverişte akla gelen ilk isimlerden olan marka, adından söz ettirmeye devam ediyor. Hepsiburada bu hafta 672 adet reklamla üçüncü sırada.

En fazla süre yayınlanan reklamlarda liderlik 46 bin 895 saniye ile Turkcell'in oldu. Türk Telekom 33 bin 25 saniye ekranda kalarak ikinci, Elidor ise 15 bin 555 saniye boy gösterek üçüncü sırayı kaptı.

YORUMLAR
  Tokyo Otomobil Fuarı'na damgasını vuran konsept araçlar...
Tokyo Otomobil Fuarı'na damgasını vuran konsept araçlar...