A24.com.tr » ekonomi » TBMM Başkanı, Türkiye İş Ahlakı Zirvesi'nin konuğu olacak

TBMM Başkanı, Türkiye İş Ahlakı Zirvesi'nin konuğu olacak

TBMM Başkanı, Türkiye İş Ahlakı Zirvesi'nin konuğu olacak

Türkiye İş Ahlakı Zirvesi dördüncü kez İstanbul'da toplanıyor. TBMM Başkanı Prof. DR. Mustafa Şentop'un da katılacağı organizasyon 9 Kasım tarihinde Grand Cevahir Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek.

İGİAD Başkanı Ayhan Karahan Türkiye İş Ahlakı Zirvesi'yle ilgili açıklama yayınladı. TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop’un katılacağını duyuran Karahan'ın tam açıklaması şöyle:

"Türkiye İş Ahlakı Zirvesi’nin dördüncüsü İş Ahlakı, Hukuk ve Adalet İlişkisi temasıyla Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Sayın Prof. Dr. Mustafa Şentop’un katılımıyla 9 Kasım 2019 tarihinde Grand Cevahir Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek.

Türkiye İktisadi girişim ve İş Ahlakı Derneği (İGİAD) tarafından ilk defa 15 Ekim 2016 tarihinde yapılan Türkiye İş Ahlakı Zirvesi alandaki önemli bir boşluğu doldurmayı hedefliyor. Zirve, Türkiye’de “İş Ahlakı”nı kamuoyunun, devlet kurum ve kuruluşlarının, iş dünyasının ve STK’ların gündemine taşımayı; İş ahlakı konusunda duyarlılık artışı sağlamayı; İş ahlakının yaygınlaşmasına katkıda bulunmayı; iş ahlakında iyi uygulama örneklerini ortaya çıkarmayı ve kamuoyunun gündemine taşımayı amaçlıyor.

İş Hayatında İnsan Hakları ve Özel Sektörde İş Ahlakı, Hukuk ve Adalet İlişkisi konularının ele alınacağı zirve, Türkiye’nin önde gelen kamu, özel sektör yöneticileri ve akademisyenlere ev sahipliği yapacak. Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Sayın Prof. Dr. Mustafa Şentop’un onur konuğu olduğu zirveye; Anayasa Mahkemesi Üyesi Prof. Dr. Engin Yıldırım, Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Muharrem Kılıç, Kamu Başdenetçisi – Ombudsman Av. Şeref Malkoç, İstanbul Ticaret Odası Başkanı Şekib Avdagiç konuşmacı olarak katılacak. Oturumların moderatörlüğünü 25 ve 26. Dönem Milletvekili Av. Reşat Petek ve Hukuk Vakfı Başkanı Av. Muharrem Balcı yapacak.

Türkiye İktisadi Girişim ve İş Ahlakı Derneği (İGİAD) olarak siz değerli basın mensubunu aramızda görmekten memnuniyet duyarız.

Saygılarımızla,"

YORUMLAR
  Dizi filmler hangi mekanlarda çekiliyor?
Dizi filmler hangi mekanlarda çekiliyor?