A24.com.tr » magazin » Tayfun Akalın kimdir nereli kaç yaşında sağlık durumu nasıl?

Tayfun Akalın kimdir nereli kaç yaşında sağlık durumu nasıl?

Tayfun Akalın kimdir nereli kaç yaşında sağlık durumu nasıl?

Yeşilçam sinemasında Hababam Sınıfı, Süt Kardeşler gibi kült filmlerde rol alan oyuncu Tayfun Akalın, yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle yoğun bakımda tedavi altına alındı.

Hababam Sınıfı, Süt Kardeşler ve Bizim Aile gibi filmlerde oynayan Tayfun Akalın'dan üzücü haber geldi. Akalın'ın sağlık sorunları nedeniyle yoğun bakıma kaldırıldığı belirtildi.

"ACİL ŞİFALAR DİLİYORUZ"

Arzu Film yaşanan üzücü olayı sosyal medya hesabından duyurarak, "Hababam Sınıfı filmleri oyuncusu, değerli büyüğümüz Tayfun Akalın, geçirmiş olduğu beyin ameliyatı sonrası yoğun bakımda bulunmaktadır. Yakınlarına ve sevenlerine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, Tayfun Akalın ağabeyimize acil şifalar diliyoruz." ifadelerini kullandı. Ünlü oyuncunun hayranları da sosyal medya hesaplarından yayınladıkları mesajlarla acil şifa dileklerinde bulundu.

TAYFUN AKALIN KİMDİR?

Tayfun Akalın 1958 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Levent Lisesi ve Erciyes Üniversitesi'nde Turizm İşletmeciliği okudu. Bir kez evlendi. Bu evlilikten 2 çocuğu bulunmaktadır. Sinemaya ilk adımını 1975 yapımı Bizim Aile filmiyle atan oyuncu sonrasın da Ertem Eğilmez'in yönettiği Hababam Sınıfı serisinde rol aldı.

Tayfun Akalın 2014 yılında Esra Erol'un evlendirme programına katılarak, evlenmek istemiş ve bu durumun neticesinde Hayatta olan diğer Hababam Sınıfı Öğrencileri de programa davet edilerek ekranda nostalji yaşanmıştı.

YORUMLAR
  Naim Süleymanoğlu hayatını kaybetti. Naim Süleymanoğlu kimdir?
Naim Süleymanoğlu hayatını kaybetti. Naim Süleymanoğlu kimdir?