A24.com.tr » gündem » Tasarımcılar AURA Forum'da buluşuyor

Tasarımcılar AURA Forum'da buluşuyor

Tasarımcılar AURA Forum'da buluşuyor

Mimarlık ve şehircilik alanında disiplinler arası araştırmaların yapıldığı tartışma ve eğitim platformu İstanbul Mimarlık ve Şehircilik Araştırmaları Akademisi - AURA İstanbul, dijital etkinlik serisi AURA Forum’un sekizinci oturumunu 8 Mayıs’ta düzenliyor.

Farklı disiplinlerden tasarımcıların özgün projelerini paylaştıkları AURA Forum tasarım buluşmalarının sekizinci ve Bahar Dönemi kapsamındaki ikinci oturumu, 8 Mayıs Cumartesi günü saat 16.00’da AURA İstanbul’un YouTube kanalında canlı olarak gerçekleşecek.

Forumda; tasarım alanında eğitim alan üniversite öğrencileri, genç profesyoneller ve deneyimli tasarımcılar sunumlarını gerçekleştirerek, tasarım disiplinleri arasında diyaloğun güçlendirilmesine katkı sağlayacak.

Stoneline sponsorluğundaki etkinliğin tasarımcı konukları şöyle:

• Berk Kır (Sanatçı, Sanat Tarihçisi) - Bakışın Tasarımı Olarak Fotoğraf

• Bilge Nur Saltık (Tasarımcı, Form&Seek Studio) - Zanaat ve Tasarım

• Büşra Al (Mimar, Plug Ofis) - Atmosferler: Hikaye Anlatımını Oyun Deneyiminden Öğrenmek

Etkinlik; yorum ve sorularıyla katkıda bulunmak isteyen tüm izleyicilere açık olacak. AURA Forum’u canlı olarak izlemek için tıklayın.

AURA Forum için açık çağrı devam ediyor

AURA Forum; bilgi, deneyim, fikir, hikaye, süreç, yöntem ve kaynakların paylaşılarak daha geniş bir alana yayılmasıyla ortak bir zeminde üretimleri tartışma fırsatı sunuyor.

Etkinlik serisi; mimari tasarım, iç mimari tasarım, kentsel tasarım, peyzaj tasarımı, endüstri ürünleri tasarımı, grafik tasarımı, moda tasarımı, süreç tasarımı, yöntem tasarımı gibi tasarımla ilişkili her alandan başvurulara açık.

Her AURA Forum etkinliğinde başvurular sonucunda davet edilecek tasarımcılar, 15 dakikalık canlı sunumlar halinde tasarımlarını paylaşma imkanı bulacak. Sunumların ardından düzenlenecek soru-cevap bölümünde ise konukların yanı sıra izleyenlerle de diyalog kurulması sağlanacak.

YORUMLAR
  Ünlü isimlerin zaman içerisinde yaşadıkları şaşırtıcı değişimler
Ünlü isimlerin zaman içerisinde yaşadıkları şaşırtıcı değişimler