A24.com.tr » magazin » Tarık Akan'ın oğlu Barış Zeki Üregül kimdir açıklamasında ne dedi?

Tarık Akan'ın oğlu Barış Zeki Üregül kimdir açıklamasında ne dedi?

Tarık Akan'ın oğlu Barış Zeki Üregül kimdir açıklamasında ne dedi?

Tarık Akan'ın oğlu Barış Zeki Üregül, amcası Turgut Üregül hakkında çok sert konuştu

 Tarık Akan'ın oğlu Barış Zeki Üregül :"Yalan yanlış iddialar atan o şahıs şov amaçlı hastanenin önünde konuşuyor"

Yeşilçam'ın efsane oyuncusu Tarık Akan dün gece saat 01.00'da hayata gözlerini yumdu. Tarık Akan'ın son anlarında yanında bulunan oğlu Barış Zeki Üregül şu açıklamayı yaptı:

“Babam 3 haftadır hastanede tedavi görüyordu. Bodrum’dayım derken babam hastanedeydi. Orada sadece 1 hafta tatil için kaldı, hastalığı ağırlaştı ve yatış verdiler. Dün gece 1’de biz üç çocuğu başındayken vefat etti. Babam sadece biz ailesi için değil. Tüm Türkiye için önemli biriydi. Şimdi yalan yanlış iddialar atan o şahıs (ağabeyi Turgut Üregül) şov amaçlı hastanenin önünde konuşuyor. Gerekli açıklamayı yapmak istedim çünkü bizim kaybımızdan reklam yapmaları çok can acıtıcı. ‘Cenaze kayıp’ demesi çok garip, biz şu an babamızın vefat işlemleriyle ilgilenirken aşağıda konuşma yapan kişinin yıllardır babamın olduğu yere bile yaklaşamaması herkesçe biliniyordu. Cenaze işlemlerini bugün gün içinde kararlaştırıp bilgi vereceğiz. Babamızı çok seviyoruz, sevenlerine de teşekkür ediyoruz”

BARIŞ ZEKİ ÜREGÜL KİMDİR?

Kısaca Barış Üregül Hayatı 1986 Doğumludur. İstanbul’da dünyaya gelen başarılı genç oyuncu manken olabilecek tecrübeye sahiptir. Barış Üregül ünlü ve başarılu sinema oyuncusu Türk sinemasının 70’li yıllara damgasını vurmuş uzun boylu yakışıklı Ferit’i Tarık Akan’ın öz oğludur.

Kendisi de babası gibi uzun boylu olan 26 yaşındaki Barış 1.96 boyundadır.76 kilo ağırlığındadır. Eğitim hayatına doğduğu şehir istanbul’da başlamış ve üniversite eğitimi için bir çok ünlünün oğlunun sahip olduğu gibi Amerika’ya giderek Boston’da işletme master programı bölümünden başarı ile mezun olmuştur. Barış Üregül Filmografi, oynadığı diziler ya da sinema filmleri konusunda da kısaca açıklama yapmaya çalışacağız. Sinema hayatına Deli Deli olma adlı sinema filmiyle adım atmış ve tıpkı babası gibi bu you benimsemiştir.

Barış Üregül son zamanlarda ise Gani Müjde’nin yazdığı yeni komedi tarzı genç izleyici kitlesine ozguncel.com hitap eden dizi “Pis 7’li” ile Kanal D 2012 2013 yeni sezon yayın döneminde ekim ayı itibarıyla ekranda başlayacak dizide babasını temsil etmeye devam edecek. Eminiz ki bu konuda büyük te başarı yakalayacak. İlerleyen zamanlarda Barış Üregül sevgilisi kim? sorularınızı da yanıtmalaya çalışacağız.

YORUMLAR
  Google, Apple'ı 2 dakikalığına satın aldı dünya borsalarında ortalık karıştı
Google, Apple'ı 2 dakikalığına satın aldı dünya borsalarında ortalık karıştı