A24.com.tr » magazin » Tanem Sivar'ın köpeklerini zehirleyen tacizci komşu tutuklandı

Tanem Sivar'ın köpeklerini zehirleyen tacizci komşu tutuklandı

Tanem Sivar'ın köpeklerini zehirleyen tacizci komşu tutuklandı

Güzel sunucu Tanem Sivar'ın iki köpeğini zehirleyerek öldüren ve balkonuna ateş açan tacizci komşu, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ailesiyle birlikte Bodrum'a yerleşen ünlü sunucu Tanem Sivar'ın başı bir süredir komşusuyla dertteydi. Sivar'ın 2 köpeğini zehirleyerek öldüren komşusu, bununla da yetinmeyerek güzel sunucunun evini kurşunlamıştı. Sunucu Tanem Sivar Dirvana ve eşi Edhem Dirvana'nın iki köpeğini zehirleyerek öldüren komşuları tutuklandı.

KÖPEKLERİNİ ZEHİRLEDİ

Marmaris'in Bozburun Mahallesi'nde geçen 7 Kasım'da sunucu Tanem Sivar Dirvana ve eşi Edhem Dirvana'nın köpekleri 'Django' ve 'Pamuk' zehirlenerek öldürüldü.

KONUYU SOSYAL MEDYANIN GÜNDEMİNE TAŞIMIŞTI

Tanem Sivar, Instagram hesabından 'Canımız gerçekten çok yanıyor, içimiz acıyor' paylaşımıyla üzüntüsünü duyurdu.

MAHKEMECE TUTUKLANDI

Olayla ilgili sürdürülen soruşturma kapsamında önce gözaltına alınıp sonra serbest bırakılan ardından tekrar gözaltına alınan çiftin komşuları K.Ü., sorgusunun ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

TACİZ EDİP KURŞUN YAĞDIRMIŞTI

K.Ü, serbest bırakıldıktan sonra kendilerini görüntüleyen Dirvana çiftine balkondan ateş etmiş ve cinsel organını göstererek tacizde bulunmuştu. 

YORUMLAR
  4 büyüklerde yabancı oyuncuların sözleşmeleri ne zaman bitiyor?
4 büyüklerde yabancı oyuncuların sözleşmeleri ne zaman bitiyor?