A24.com.tr » yaşam » Tacizciyi hastanelik eden Yasemin Adar'a kadınlardan destek

Tacizciyi hastanelik eden Yasemin Adar'a kadınlardan destek

Tacizciyi hastanelik eden Yasemin Adar'a kadınlardan destek

Altın madalyalı Milli güreşçi Yasemin Adar, kendisini taciz eden birini attığı yumrukla hastanelik ettiğini sosyal medyadan duyurmuştu. 25 yaşındaki güreşçiye Nurgül Yeşilçay'dan destek mesajı geldi.

Son Dünya Güreş Şampiyonu Milli sporcu Yasemin Adar, kendisine sarkıntılık yapan birini hastanelik ettiğini önceki gün sosyal medyadan duyurmuştu. Milli atlet, tacizciye attığı yumruğu tüm taciz mağdurları adına attığını ifade edince sosyal medya gündem oldu.

Kadına taciz ve şiddet vakalarının gittikçe arttığı ülkemizde bu tarz çarelere başvurmak zorunda kalan kadınlardan biri olan Yasemin Adar olaya ilişkin olarak, “Adamın biri sarkıntılık yaptı bende yumruğu çaktım ağzına hastanelik olmuş şikayetçi olmuş sorun değil o yumruğu tüm kadınlar adına attım” mesajını paylaştı.

 

NURGÜL YEŞİLÇAY’DAN DESTEK GELDİ

Adar’ın bu hareketiyle ilgili olarak yapılan haberi gören oyuncu Nurgül Yeşilçay sosyal medya hesabından böyle bir davranışta bulunan hemcinsine destek mesajı verdi. Nurgül Yeşilçay milli güreşçiye ‘Eline sağlık bacım’ sözleriyle destek verdi. 

YORUMLAR
   23 Ocak KHK göreve iade edilen memurların listesi
 23 Ocak KHK göreve iade edilen memurların listesi