A24.com.tr » survıvor » Survivor'da yarı finalde kim elendi, finale kim kaldı, Yunanistan'da kim şampiyon oldu?

Survivor'da yarı finalde kim elendi, finale kim kaldı, Yunanistan'da kim şampiyon oldu?

Survivor'da yarı finalde kim elendi, finale kim kaldı, Yunanistan'da kim şampiyon oldu?

Survivor 2019 Türkiye Yunanistan yarışmasında yarı final heyecanı yaşanırken, yarı finali izleyemeyenler kimlerin elendiğini ve kimlerin finale kaldığını merak etti. İşte detaylar...

Türkiye ve Yunanistan'da ortak yayınlanan Survivor 2019'un finalleri Bodrum'da yapılıyor. Türk ve Yunan yarışmacılar arasından ayrı ayrı birer şampiyonun çıkacağı finallerde ilk adım olan yarı final heyecanı yaşandı.

YARI FİNALDE KİMLER ELENDİ?

Survivor'ın son bölümünde ilk eleme yapıldı. Emre ve Seda canlı yayında sms oylamasına kaldı. Sonuçlara göre, rakibinden daha az oy alan Emre elendi. Seda ise Yusuf ve Okay'la birlikte yarı finaldeki ikinci oylamaya kaldı.

BÜYÜK FİNALE KİMLER KALDI?

Survivor'da Seda, Okay ve Yusuf arasında yapılacak sms oylaması sonuçlarına göre bir kişi daha veda etti. Sms oylaması sonuçlarına göre üç isim arasından en az oyu alan Okay yarışmadan yarı finalde elendi. Finale kalan Seda ve Yusuf ise 1 Temmuz Pazartesi akşamı Survivor 2019 şampiyonu olabilmek için sms oylamasına çıkacak.

YUNANİSTAN'DA ŞAMPİYON BELLİ OLDU

Türkiye'deki yapımın aksine Yunanistan'da ise şampiyon isim Pazar akşamı belli oldu. Yunan yarışmacılar Katerina Dalaka, Dimitra Vamvakousi, Nikos Kosmas ve Afroditi Skafida finale kalan isimler olmuştu. Dalaka, Afroditi, Nikos ve Dimitra arasında yapılan SMS oylaması sonucu, Survivor finaline kalan iki isim Dimitra ve Dalaka olarak belirlendi.

Final oylamasında daha çok oy alan Katerina Dalaka, Survivor 2019 Yunanistan şampiyonu oldu. 

YORUMLAR
  Güney Kore'yle ilgili mutlaka bilmeniz gereken 16 şaşırtan bilgi
Güney Kore'yle ilgili mutlaka bilmeniz gereken 16 şaşırtan bilgi