A24.com.tr » magazin » Survivor'da Turabi sakatlık nedeniyle elenecek mi diskalifiye mi oluyor?

Survivor'da Turabi sakatlık nedeniyle elenecek mi diskalifiye mi oluyor?

Survivor'da Turabi sakatlık nedeniyle elenecek mi diskalifiye mi oluyor?

Survivor'ın son bölümünde heyecan dolu gelişmeler yaşandı. Sembol finalini kazanan bir yarışmacı Kıbrıs'a gitmeyi garantiledi. 3 kişi eleme adayı oldu. Ve sakatlanan Turabi'nin kaderi de açıklandı.

TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı Survivor, 20 Haziran Çarşamba akşamı 104. bölümle ekrana geldi.

Yarışmacılar arasında dokunulmazlık için kıyasıya yarış yaşandı. Adem ile Nagihan ise Kıbrıs'taki büyük finali garantilemek için kritik bir sembol oyununa çıktı.

İşte Survivor'da dün akşam yaşananlar...

Kıbrıs Finali'ne sayılı günler kala sembol oyunundan galip gelen Adem Kıbrıs biletini kaptı.

Survivor'da sembol oyununun oynanmasının ardından yarışmacılar için hayati bir önem taşıyan dokunulmazlık oyununu oynandı. Dokunulmazlık oyununda en iyi kadın ve erkek yarışmacılar konseyde birer isim söylediler ve

KADINLARDA DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Kadın yarışmacılar arasında yapılan yarışma büyük bir mücadeleye sahne oldu. Bütün kadın yarışmacılar 3 hakla parkura çıktı ve kendi aralarında parkurda mücadele etti. Başa baş geçen mücadelelerde Nagihan, Damla'yı yendi ve kadınlarda dokunulmazlığın sahibi oldu.

ERKEKLERDE DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Erkek yarışmacılar arasında yapılan yarışma nefesleri kesti. Bütün erkek yarışmacılar 3 hakla parkura çıktı ve kendi aralarında mücadele etti. Oyunda Anıl'la Hilmi Cem final oynadı. Finale Anıl iki, Hilmi Cem ise bir hakla oyuna çıktı. Anıl, Hilmi Cem'i yendi ve dokunulmazlığın sahibi oldu.

SURVIVOR'DA ELEME ADAYLARI KİMLER?

Survivor'da yapılan konseyde en çok adı çıkan isim Turabi oldu. Erkeklerde dokunulmazlığı kazanan Anıl eleme adayı olarak Hakan'ın ismini söyledi.

TURABİ'NİN DURUM

Acun Ilıcalı konseyde Turabi'nin sakatlığıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Survivor doktoru Metin Kuş'un raporuna göre Turabi'nin sakatlığı, oyunlarda oynamasına izin vermeyecek.

Survivor doktorlarının yaptığı değerlendirmeden sonra Turabi'nin bundan sonraki hiçbir fiziksel oyunda oynamayacağına karar verildi.

Acun Ilıcalı Turabi'nin oynayabileceği tek oyun ilerleyen dönemde oynanacak olan büyük ödül oyunu olacağını açıkladı. Çünkü o oyunda yarışmacıların oturduğu yerden oyunu oynayacağını söyledi.

ACUN'DAN İKİ SÜRPRİZ BİRDEN

Acun Ilıcalı konseyde sürprizlerini şöyle açıkladı: İki sürprizimiz var. Buraya kadar geldiniz, yoruldunuz, aç kaldınız. Daha önce birleşme partimiz vardı. Kalan 8 arkadaşımıza bir sürpriz yapmak istiyorum. Mini bir parti vereceğiz kumsalda. İki takım da güzel bir yemek yiyecek. Sonuna kadar hak ettiniz. Bu partinin sürpriz bir de konuğu var. Yarın akşam Kenan Doğulu gelecek. Sizin için çalacak ve söyleyecek. 

YORUMLAR
  Acun Ilıcalı Survivor'un yayın günün değiştirdi
Acun Ilıcalı Survivor'un yayın günün değiştirdi