A24.com.tr » magazin » Survivor'da öyle bir oylama oldu ki Acun bile şaşırdı

Survivor'da öyle bir oylama oldu ki Acun bile şaşırdı

Survivor'da öyle bir oylama oldu ki Acun bile şaşırdı

TV 8 ekranlarında dün akşam yayınlanan Survivor 2017'de dün akşam yaşanan oylama programın yapımcısı Acun Ilıcalı'yı bile şaşkına çevirdi.

İki kez dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımının oylaması izleyicileri şaşırttı.

 İlhan Mansız'ın başını çektiği grup takımı ikiye bölünce dokunulmazlık yenilgileri kaçınılmaz oldu. Cumartesi günü oynanan dokunulmazlık oyununun ardından ünlüler takımı 5 Şubat tarihindeki dokunulmazlığı da kaybetti. Böylece ilk kez tamamı ünlülerden oluşan bir elemeye gidiliyor. Sadece bu da değil. Ünlüler takımı eleme adayı olarak çıkarttığı isimlerle de şaşkınlık yarattı. Acun Ilıcalı, "Gerçekten şaşkınım' diyerek durumun garipliğinin altını çizdi. Peki Survivor'da kimler eleme adayı oldu?

İlk dokunulmazlık oyununun ardından ünlüler takımı ilk eleme adayı olarak her zamanki gibi Sabriye Şengül'ü çıkarmıştı. İkinci eleme adayını da bireysel dokunulmazlığı kazanan Sema belirledi ve Adem Kılıççı'nın adını verdi. İlk dokunulmazlıktaki bu seçimler şaşırtmadı. Zira ünlüler takımında İlhan Mansız ve grubunun Adem ile Sabriye takıntısı artık had safhaya gelmişti. Şaşırtıcı olan dün akşamki konseydi.

5 Şubat pazar akşamı oynanan ikinci dokunulmazlığı da ünlüler takımı kaybedince ada konseyi bir kez daha onlar için toplandı. Survivor ünlüler takımının tamamı konseyde sadece bir ismi yazdı. O isim de Tarık Mengüç oldu. İlhan Mansız ve grubu da Adem ve Sabriye gibi onun ismini yazmıştı. Çünkü Tarık Mengüç kendisi "gönüllü aday' olmuştu. Acun Ilıcalı'nın ilk şaşırdığı buydu ancak devamı vardı.

Bireysel dokunulmazlığı kazanan ismin vereceği isim kritik önemdeydi. Dokunulmazlığı kazanan İlhan Mansız, Çılgın Sedat'ın adını elemeye yazdırdı. Sedat'ın ismini söyleme sebebi ilginçti. Çünkü Adem Kılıççı'nın karşısına elemede çıkabilmek için adının verilmesini Sedat istemişti. Yani o da 'gönüllü eleme adayı' olmuştu.

Survivor ünlüler takımı yenilgileri getiren bölünmenin ardından ada konseyinde 'gönüllü eleme' adayları ile Acun Ilıcalı'yı şaşırttı. Acun Ilıcalı, 'Bu sezonun en ilginç oylasına şahit olduk. Gerçekten şaşkınım. Çünkü ünlüler takımı iki tane gönüllü aday çıkardı ve takım adeta kozlarını paylaşacak" diyerek durumu yorumladı.

Survivor ünlüler takımı ilk kez tamamı kendi üyelerinden oluşan bir elemeye çıktı. Survivor'da Sabriye Şengül ve Adem Kılıççı karşı blok tarafından eleme adayı yapılırken Çılgın Sedat ve Tarık Mengüç ise gönüllü adaylar oldular. Bu dört isim üzerinden ünlüler takımı SMS oylamasında aynı zamanda hesaplaşmış olacak. SMS oylamasının sonuçları 7 Şubat salı gecesi ada konseyinde açıklanacak. Survivor SMS sonuçları sıralamasına göre bu hafta kim elendi belli olacak. Şimdilik kesinleşen elenen ismin ünlüler takımından çıkacağı oldu.

 

YORUMLAR
  Acun Ilıcalı Survivor ünlüler takımını açıkladı
Acun Ilıcalı Survivor ünlüler takımını açıkladı