A24.com.tr » survıvor » Survivor'da ödül oyununu kim kazandı - Survivor 29 Mart 2018 perşembe 34. bölüm

Survivor'da ödül oyununu kim kazandı - Survivor 29 Mart 2018 perşembe 34. bölüm

Survivor'da ödül oyununu kim kazandı - Survivor 29 Mart 2018 perşembe 34. bölüm

Survivor 2018 dün akşam 34. bölümle izleyicilerle buluştu. Son bölümde All Star ve Gönüllüler takımı arasında ödül oyunları için büyük rekabet yaşandı. Peki kazanan kim oldu? İşte ayrıntılar...

Survivor'da 29 Mart Perşembe akşamı All Star ve Gönüllüler takımı önce erzak ödülü ve baraka için yarıştı. Kazanan takım tost makinesi ve tost malzemelerinin yanı sıra yataklı barakaya da geçme hakkına sahip olacaktı. 

İkinci ödül oyunu iste duygusal anlar yaşatan 'iletişim ödülü' idi. Peki yarışlarda kazanan kim oldu? Ödül oyunlarını kim kazandı? İşte dün geceden ayrıntılar...

İLETİŞİM OYUNUNU KİM KAZANDI?

İletişim oyunu Gönüllüler için ayrı Ünlüler için ayrı anlam ifade ediyordu. Gönüllülerin kazanması durumunda aileden ve arkadaşlarından gelen mektuplar okunacaktı. Ünlülerin kazanması durumunda ise yarışmacılar ailelerinden gelen mesajları görecekti. İletişim oyunu başa baş bir mücadeleyle başladı. Becerinin ön plana çıktığı karşılaşmayı All Star takımı kazandı. Gönüllüler yine bir iletişim oyunundan eli boş döndü.

ADA VE ERZAK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor'da her perşembe Ünlüler ve Gönüllüler baraka ve tost için karşı karşıya geldi. Bu hafta yeteneğe dayalı bir oyun vardı.

Yarışmacılar havuzlu ve engelli parkurun sonunda 3 topu deliklere sokabilmek için mücadele etti.

All Star takımından Ümit Karan, Adem, Sema ve Damla; Gönüllüler takımından ise Hakan, Mustafa Kemal, Nagihan ve Birsen yarışa çıktı.

Adem Kılıççı ve Ümit Karan çıktıkları tüm oyunları aldı, kızlardan da sayı desteği gelince mücadeleyi All Star takımı 10-2 kazandı.

Gönüllüler'in 2 sayısı da Nagihan'dan geldi.

ANIL GERİLİMİ

Survivor'ın son konseyinde Anıl'ın ismi 7 kişi tarafından yazılmış genç yarışmacı eleme adayı olarak çıkmıştı. Anıl neden isminin yazıldığına anlam veremezken Nagihan, güçlü yarışmacının yazılmasına karşı çıkıp sonuna kadar Anıl'ın yanında olacağını söyledi. Hakan Hatipoğlu ise Anıl, Nagihan ve Birsen'in; Yağmur'u birbirinden bağımsız bir şekilde yazmasına inanmayıp imalı cümleler kurdu.

ALL STAR TAKIMI MEMNUN

Gönüllüler'in ikiye bölünmüş olması All Star takımının iştahını kabartmış durumda... Anıl ile Hakan'ın tartışmalarının ileride daha da alevlenecek olması Ünlüleri keyiflendiriyor. 

YORUMLAR
  Photoshop yapıldı sanılan doğa mucizeleri
Photoshop yapıldı sanılan doğa mucizeleri