A24.com.tr » magazin » Survivor'da kim elendi hangi yarışmacı adaya veda etti - 9 Nisan Pazartesi

Survivor'da kim elendi hangi yarışmacı adaya veda etti - 9 Nisan Pazartesi

Survivor'da kim elendi hangi yarışmacı adaya veda etti - 9 Nisan Pazartesi

Survivor'da bu akşam eleme konseyinde Gönüllüler takımından Yağmur, Cumali ve Funda veda edecek isimler arasındaydı. Peki 9 Nisan'da Survivor'dan kim elendi?

Survivor 2018'de 9 Nisan Pazartesi akşamı takımlar ödül için yarıştı. Ancak günün en önemli gelişmesi kuşkusuz adadan kimin gideceğinin belirlenecek olmasıydı.

Hafta sonu oynanan dokunulmazlık oyunlarını Ünlüler takımı kazandı ve Gönüllüler ada konseyinde eleme adayı olarak 3 isim çıkardı. Bu isimler sırasıyla Cumali, Yağmur ve Funda oldu. 

İsmi çıkan yarışmacıların ada hayatında birbirine yakın kişiler olması ise dikkatlerden kaçmadı.

Peki bu 3 isimden hangisinin Survivor meşalesi söndü? İşte cevabı...

ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Acun Ilıcalı mücadele öncesi ödülü açıkladığında resmen kıyamet koptu. Her iki takım da ödülü görünce kendilerinden geçtiler. Ödülün başından ayrılmayan yarışmacıları Acun Ilıcalı şaka yoluyla güvenlik çağırmakla tehdit etti. Kazanan tarafın çikolatalı ekmek ve açma yiyeceği voleybol oyununa Ünlüler yine muhteşem başladı. Ünlüler takımı bir ara durumu 6-1'e getirdi. Fakat Gönüllüler takımı mücadeleyi bırakmadı ve geriden gelip öne geçerek durumu 8-6'ya getirmeyi bildi. Oyun sonunda gülen taraf Ünlüler oldu. Hilmi Cem, Murat ve Damla üçlüsü yine bir karşılaşmadan daha hüsranla ayrıldı.

SURVIVOR ELEME ADAYLARI KİMLER?

Survivor'da bu hafta Ünlüler ve Gönüllüler iki dokunulmazlık oyunu birden oynadı. Yeni takımların sahaya çıktığı yarışmada Gönüllüler ödül oyunu olsun dokunulmazlık oyunları olsun hiçbir karşılaşmadan galip çıkamadı. Her iki dokunulmazlık oyununu da kaybeden Gönüllüler bu hafta 3 kişinin ismini eleme potasına çıkardı. Cumartesi günü en çok ismi yazılan kişi Cumali olurken bireysel dokunulmazlık oyunundan galip gelen Damla, Yağmur'un ismini verdi. Pazar günü ise en çok adı yazılan kişi Funda oldu. Cumali, Yağmur ve Funda üçlüsünden bir kişi bu akşam yapılan SMS oylaması sonucu adaya veda etti.

Survivor 2018'e veda eden yarışmacı Funda oldu.

İLGİLİ HABER Survivor Funda Alkayış kimdir kaç yaşında nereli? Survivor Funda Alkayış kimdir kaç yaşında nereli?

YORUMLAR
  Spora gitmeden önce ne yemek lazım?
Spora gitmeden önce ne yemek lazım?