A24.com.tr » survıvor » Survivor'da kim elendi, adaya veda eden kim oldu?

Survivor'da kim elendi, adaya veda eden kim oldu?

Survivor'da kim elendi, adaya veda eden kim oldu?

Survivor'da ünlülerden Adem, İlhan gönüllülerden ise Gökhan ve Elif'in elenme adayı olduğu potadan adaya veda eden isim belli oldu. Survivor'da kim elendi?

Survivor'ın eleme bölümü bu kez her zamanki gününden erken olarak 4 Haziran Pazar günü yayınlandı. Büyük final heyecanı için geri sayan Survivor'da haftanın 2. dokunulmazlık oyunu sonrasında tüm eleme adayları kesinleşti. İkinci dokunulmazlık oyununu Ünlüler'in kaybetmesi nedeniyle her iki takım da eleme gerilimini doruk noktada yaşadı. Peki, Survivor'da dün akşam kim elendi?

Survivor'da dün akşam nefes kesen bir dokunulmazlık oyunu yaşandı. İlk oyunu kaybeden Gönüllüler aralarından bir ismi daha potaya çıkarmamak için mücadele verdi ve Ünlüler'i yenilgiye uğratmayı başardı. Bireysel dokunulmazlık oyununu ise Sabriye aldı. Çoğunluk oyuyla Adem, Sabriye'nin oyuyla ise İlhan Mansız oldu.

İlk oyunu Gönüllüler kaybetmiş, çoğunluk kararıyla Gökhan ve Bireysel dokunulmazlık kolyesini alan Berna'nın ismini vermesi nedeniyle Elif ilk eleme adayları olmuştıu. Böylece Elif, Gökhan, Adem ve İlhan sms oylamasına kaldı. Survivor'dan elenecek ismi ise halk oylaması belirledi. Sms sıralamasında en düşük oyu alan Gökhan, Survivor'da veda eden yarışmacı oldu.

 

YORUMLAR
  İstanbul'daki en popüler semt pazarları
İstanbul'daki en popüler semt pazarları