A24.com.tr » magazin » Survivor'da kim elendi 19 Mart 2019 | Survivor'da dün akşam kim gitti?

Survivor'da kim elendi 19 Mart 2019 | Survivor'da dün akşam kim gitti?

Survivor'da kim elendi 19 Mart 2019 | Survivor'da dün akşam kim gitti?

Survivor'da dün akşam eleme konseyi yaşandı. Atakan, Hakan ve Bora eleme adayı olarak konseye geldi. Peki Survivor'da dün akşam kim elendi? İşte yanıtı...

Survivor'da kim elendi kim gitti? Dokunulmazlık oyununu üst üste kaybeden Türkiye eleme adayı olarak 3 isim belirledi. Yarışmacılar önce Atakan'ın ismini verdi. Bireysel dokunulmazlığı kazanan Büşra, Hakan ismini verirken Yusuf ise Bora ismini verdi. Dün akşam halk oylamasında en düşük oyu alan yarışmacı adaya veda etti. İşte ayrıntılar...

SURVİVOR'DA YEMEK ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?

Survivor'da bu akşam ilk oyun yemek ödülüydü. İki takım yemek ödülü için kıyasıya mücadele etti. Yarışma sırasında Seda, ekip arkadaşının yanlış yönlendirmesine sert tepki gösterdi. Mücadeleyi ise, 9'a 10 Yunan takımı kazandı.

ACUN ILICALI'DAN ARABA ÖDÜLÜ MÜJDESİ

Programın sunucusu Acun Ilıcalı, yarışmacılarına müjde niteliğinde bir haber verdi. Bundan sonra her hafta araba ödülü olacağını ve toplamda 10 tane araba dağıtacaklarını söyledi.

SURVİVOR KİM ELENDİ?

Survivor'da kim elendi? Acun Ilıcalı halk oylamasında en düşük oyu alan yarışmacı Hakan Kanık oldu. Hakan Kanık, elenen ismin kendisi olduğu açıklanınca, "Kanıtlamam gereken çok şey var demiştim. Ama gerçekten çok erken bir veda oldu. Burada birçok şey öğrendim. Büşra'ya iki çift lafım var; Benim gitmeyeceğimi söyleyerek adımı verdiğini söylemişti. Ben gittim. Büşra'yı vicdanıyla baş başa bırakıyorum" diyerek arkadaşlarıyla vedalaştı.

İLGİLİ HABER Survivor 2019 Hakan Kanık kimdir kaç yaşında nereli mesleği instagram hesabı ne? Survivor 2019 Hakan Kanık kimdir kaç yaşında nereli mesleği instagram hesabı ne?

YORUMLAR
  Tarihin en unutulmaz reytingleri alan Türk dizileri hangisi?
Tarihin en unutulmaz reytingleri alan Türk dizileri hangisi?