A24.com.tr » magazin » Survivor'da kim elendi? 19 haziran Survivor'ın son dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Survivor'da kim elendi? 19 haziran Survivor'ın son dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Survivor'da kim elendi? 19 haziran Survivor'ın son dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Survivor dokunulmazlık oyununda Serhat Akın kolyeyi boynuna takarken, İlhan Mansız ve Ogeday SMS'e çıktı. Survivor'da adaya kim veda etti, Survivor'a veda etti?

 Survivor final haftasında son veda gerçekleşti. Survivor 2017'de adaya veda eden isim kim oldu merak konusu.

 Survivor'da son oynanan dokunulmazlık oyununu kazanan isim Serhat Akın oldu. Serhat Akın'da Kıbrıs'a gitmeyi garantileyen isim olurken elenme potasına giren isim İlhan Mansız ve Ogeday oldu. Gönüllüler takımınında tek kalan Ogeday bugün 19 Haziran Kim elendi sorusunun cevabı belli oluyor.  İlhan Mansız mı elendi Ogeday mı elendi ? Kıbrısı garantileyen ve giden isim kim olacak? SMS sıralama sonuçları burada sizlerle olacak.

19 HAZİRAN 2017 SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

İlhan Mansız mı ? Ogeday mı ?

SEMADAN SONRA ADEM'DE KIBRISI GARANTİLEDİ

Sema bireysel dokunulmazlık oyununu kazanarak Kıbrıs'ı garantileyen ilk yarışmacı olmayı başarmıştı. Bunun ardından son oynanan dokunulmazlık oyununu kazanan Adem'de Sema'nın ardından Kıbrıs'a giden yarışmacı olmayı garantiledi. 19 Haziran 2017 dokunulmazlık oyunu 3 isim arasında oynanacak. Bunlar Ogeday,Serhat ve İlhan Mansız. Eğer dokunulmazlık oyununu kazanan 1 ismin arından elenme potasına 2 isim çıkacak ve Kıbrıs'a büyük finale ve hayallerine veda edecek.

İLGİLİ HABER Survivor Ogeday kimdi kardeşine ne oldu? Survivor Ogeday kimdi kardeşine ne oldu?

YARIŞMAYA SABRİYE VEDA ETTİ

Survivor'da dün akşam oynanan dokunulmazlık oyununda SMS Halk oylaması sonuçlarına göre en az oyu alan isim Sabriye oldu . Sabriye elenme potasına Serhat Akın ve Adem ile çıkarken Sabriye elenen isim oldu. Yarışmada renkli kişiliği ve doğallığı ile Survivor'da gerçekten bir kitle oluşturmayı başardı .

Ancak son çıktığı elenme potasında elenerek Kıbrıs hayallerine veda eden isim oldu.

SON DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Son oynanan dokunulmazlık oyununu kazanan isim Adem oldu.Adem çıktığı dokunulmazlık oyununda rakiplerini eleyerek bireysel dokunulmazlığı almış oldu.Böylelikle Kıbrıs'a giden Sema 'an sonra ilk isim oldu. KIBRIS DİREK GİDECEK İSİM BELLİ OLDU Kıbrıs'a direk gitme yolunda büyük bir avantaj sağlayan Sembol oyununda dün itibariyle final yapıldı.Birbirinde kıyasıya sahne olan final mücadelesinde Kadınlarda Sema Erkeklerde ise Ogeday final oynamayı hak kazandı En büyük avantaj İlhan Mansız'da olmasına rağmen bu avantajını değerlendiremeyen İlhan Mansız Ogeday erkekler finalinde elenerek Kıbrıs'a direk gitme yolunda elendi.Kazanan ise Ogeday oldu. Kadınlar finalinde en çok sembol oyunu kazanan Sema Kadınlar finalinde Elif ile karşılaştı.Sema önde geldiği tüm yarışmalarda olduğu gibi Kadınlar finalini kazanan isim oldu. Peki Kıbrıs'a direk gidecek olanın belirleneceği Sembol Oyunu Finalini Kim kazandı. Sembol oyunu finali Ogeday ile Sema arasında yaşandı.Ancak yarışmayı büyük ödülü tek kazanan yarışmacı SEMA oldu. Sema kazandığı bu ödülle Kıbrıs'a ilk giden yarışmacı olmayı garantilerken bundan sonraki dokunulmazlık ödülü kaybedilse bile adı yazılamayacak.

SURVİVOR'DA KİMLER KALDI

Survivor'da Kıbrıs yolu öncesi kalan yarışmacılar ; Ünlüler takımı; İlhan Mansız , Serhat Akın , Adem ve Sema Gönüllüler takımı : Ogeday

YORUMLAR
  Cildi kışa hazırlamanın püf noktaları!
Cildi kışa hazırlamanın püf noktaları!