A24.com.tr » magazin » Survivor'da Furkan ve Serhat tartıştı | Ödül oyununu kim kazandı?

Survivor'da Furkan ve Serhat tartıştı | Ödül oyununu kim kazandı?

Survivor'da Furkan ve Serhat tartıştı | Ödül oyununu kim kazandı?

Survivor dün yayınlanan bölümünde Ünlüler ve Gönüllüler ödül oyunu için yarıştı. Nefes kesen karışı Gönüllüler takımı 2-0 kazanarak ödülün sahibi oldu.

 Survivor 33. bölümünde yarışmacılar ödül oyunu için ter döktü. Gönüllülerin ezici üstünlükle ödülün sahibi olan taraf oldu. Öte yandan ünlüler takımında Serhat Akın ve Furkan Kızılay'ın adadaki tartışması güne damga vurdu. İkilinin sert tartışmasından sonra Furkan, Serhat'tan özür diledi ve olay tatlıya bağlandı.

SERHAT OYUN SIRASINDA BULUT'LA TARTIŞTI

Survivor 2017'nin dün akşam yayınlanan son bölümünde iki takım arasında adeta açlık oyunları oynandı. Ünlüler ve gönüllüler takımı dün akşam bol proteinle bir yemek için mücadele etti. Alp Kırşan ödülü gösterdiği an iki takım adeta havaya fırladı. Dün akşam ödülü kazanan takım çıtır tavukla buluştu. Gönüllüler takımı oyunun ilk etabında oldukça rahat bir galibiyet alarak durumu 1-0'a getirdi. İkinci turda ise adeta son an'a kadar mücadele yaşandı. 2. turda oyun 4-4 iken Elif Şadoğlu finali yaparak gönüllüler takımına ödülü ulaştırdı. Oyun esnasında Serhat Akın ve Bulut Özdemiroğlu ilede bir tartışma yaşandı. İki ayrı takımda yarışan yarışmacılar arasında süren tartışma kısa bir süre sonra tatlıya bağlandı.

SADİN SURVİVOR'A VEDA ETTİ

Gönüllüler takımının Survivor adasına sonradan dahil olan yarışmacısı Sadin Bakır, Survivor 2017'ye geçen hafta veda eden isim oldu. Survivor'daki vedanın ardınan şaşkınlığını gizleyemeyen Sadin, elenmeyi beklemediğini açıkladı ve okuduğu bir şiirle yarışmaya veda etti.

BERNA ADADA YİNE OLAY

Oyun almasına rağmen huzursuzluk yarattığı gerekçesiyle takım arkadaşlarının sıkça eleştirisine maruz kalan Berna, çoğu zaman kendini tartışmaların içinde buluyor. Takım arkadaşları tarafından en çok eleştirildiği konu ise Berna'dan bahsedilmeyen veya onla ilgili olmayan konularda Berna'nın yanlış anlayıp söze girmesi ve bir şekilde gerginlik çıkarması oluyor.

ÜNLÜLERDE AÇLIK OYUNLARI

Ünlüler adasında herkesin kendi yiyeceğini ayırmasını ardından adada tam anlamıyla coconut avı başladı. Herkes kendisine yaklaşık 10 adet coconut toplayınca bu durum tartışmaların çıkmasına sebep oldu. Hatta coconut sayısının 30'u aşması bazı yarışmacıları şaşırttı. Ortak toplandığında kimsenin coconut bulamadığını söyleyen Sema, yiyeceklerin ayrılmasıyla birlikte biranda herkesin coconut'ları bulmaya başladığını imalı sözlerle dile getirdi

SERHAT GERİ DÖNDÜ

Serhat Akın geçirdiği sakatlığın ardından yaklaşık 3 haftadır oyunlara dahil olamıyor ve bu konuda büyük sıkıntı çekiyordu. Serhat'ın sakatlığının bu hafta biraz düzeldiğini belirterek oynamak istediğiniz dile getirdi ve bu haftaki ödül oyununda sahalara geri dönüyor.

SURVİVOR 32. BÖLÜM FRAGMANI

YORUMLAR
  2017 yılında boşanan ünlüler
2017 yılında boşanan ünlüler