A24.com.tr » survıvor » Survivor'da eleme adayları kim oldu? (12 Haziran 2018)

Survivor'da eleme adayları kim oldu? (12 Haziran 2018)

Survivor'da eleme adayları kim oldu? (12 Haziran 2018)

Survivor'da dokunulmazlık oyunu dün akşamdan itibaren bireysele döndü. Erkekler ve kadınlarda oynanan oyunlar sonunda 2 kişi dokunulmazlığı kazandı. Konseyde ise 3 kişi eleme potasına konuldu.

TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı Survivor, 12 Haziran 2018 tarihinde 96. bölümüyle izleyicilerin karşısına çıktı.

Kıbrıs'taki büyük finale sayılı günler kala yarışmacılar dokunulmaz için bireysel olarak yarıştı.

Acun Ilıcalı oynanacak dokunulmazlık oyunu öncesi yarışmacılara büyük bir sürpriz yaptı. Oyun öncesi konuşan Acun Ilıcalı sakatlıklarında etkisiyle artık Survivor'da adaların birleştiğini söyledi ve eleme sistemindeki değişikliği yarışmacılara anlattı.

İŞTE YENİ ELEME SİSTEMİ
Bireysel dokunulmazlığı kazanan en iyi erkek ve kadın yarışmacı birer aday çıkaracak, 3. eleme adayı ise adada yapılacak konsey sonrası belirlenecek. 3 eleme adayından biri Survivor'a veda etmiş olacak.

SURVIVOR'DA KRİTİK DEĞİŞİKLİK
Erkeklerin 4 hakkı kadınlar da ise 3 hak. En sona hakkı kalan yarışmacı dokunulmazlığın sahibi olacak. Bu formatı açıklamasından sonra Hakan 'Bireyseli bekliyorduk ama bu kadar erken beklemiyorduk' dedi. Acun Ilıcalı da bu formata geçmelerinin sebebi olarak 'Şuanda bir erkek bir kadın oynayacak durumdayız. Damla'nın durumu belirsiz Turabi'nin durumu daha da belirsiz' dedi. Nagihan ise 'Şaşkınım ama bir bakıma da mutluyum' dedi.

KADINLARDA DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?
Kadın yarışmacılar arasında yapılan yarışma büyük bir mücadeleye sahne oldu. Bütün kadın yarışmacılar 3 hakla parkura çıktı ve kendi aralarında parkurda mücadele etti. Finale 1'er hakla Merve Nagihan kaldı. Başa baş geçen mücadelede Nagihan, Merve'den bir saniye önce küplerin hepsini devirmeyi başardı ve dokunulmazlığın kazananı oldu.

ERKEKLERDE DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?
Kadın yarışmacılar arasında yapılan yarışma nefesleri kesti. Bütün erkek yarışmacılar 4 hakla parkura çıktı ve kendi aralarında mücadele etti. Oyunda Adem'le Anıl final oynadı. Finale Adem üç, Anıl ise 1 hakla oyuna çıktı. Adem, Anıl'ı yendi ve dokunulmazlığın sahibi oldu. Dokunulmazlığı kazanan Adem büyük bir sevinç yaşadı.

SURVIVOR'DA ELEME ADAYLARI KİMLER
Survivor'ın yeni formatında yapılan konseyde en çok adı çıkan isim Merve oldu. Erkeklerde dokunulmazlığı kazanan Adem eleme adayı olarak Hakan'ın ismini söyledi. Kadınlarda dokunulmazlığı kazanan Nagihan da Sema'nın adını söyledi ve böylece Survivor'da eleme adayları Merve, Hakan ve Sema oldu. 

YORUMLAR
  Rol aldıkları her dizi hayal kırıklığı yaratan 10 ünlü isim...
Rol aldıkları her dizi hayal kırıklığı yaratan 10 ünlü isim...