A24.com.tr » magazin » Survivor'da dün akşam kim elendi? (24 Haziran 2018)

Survivor'da dün akşam kim elendi? (24 Haziran 2018)

Survivor'da dün akşam kim elendi? (24 Haziran 2018)

Survivor'da büyük finale doğru gidilirken dün akşam adaya bir yarışmacı daha veda etti. Peki elenen isim kim oldu? İşte dün akşam konseyde yaşananlar...

TV8 ekranlarının sevilen programı Survivor, 24 Haziran Pazar akşamı 108. bölümle ekrana geldi.

Ülke bir yandan seçim sonuçlarına kilitlenirken TV8'de ise Survivor heyecanı vardı. Son bölümde yarışmaya bir kişi daha veda etti ve toplam yarışmacı sayısı 6 oldu.

SURVIVOR'DA KİM ELENDİ?

Geçen gün yapılan dokunulmazlık oyununun galibi Hilmi Cem ile Nagihan olmuştu. Gece yapılan konseyde ise Hakan Hatipoğlu ve Turabi'nin isimleri aynı sayıda çıkınca ikili direk eleme adayı oldu. Adem'in zaten finalist olduğu yarışmada Anıl ve Damla otamatikman eleme adayı oldu. Dün yapılan eleme konseyinde bu 4 isimden en az oyu alan Hakan Hatipoğlu, Survivor hayallerine veda eden isim oldu.

İLGİLİ HABER Survivor Hakan Hatipoğlu kimdir kaç yaşında nereli kimle evli instagram hesabı Survivor Hakan Hatipoğlu kimdir kaç yaşında nereli kimle evli instagram hesabı

HAKAN'DAN AÇIKLAMA

Survivor'da Hakan Hatipoğlu arkadaşlarıyla veda etmeden önce son konuşmasını yaparak "Çok iyi sezon geçirdiğm düşünüyorum. Burada çok yakın dostlarım oldu. Hayatımın en büyük sürprizini aldım. İstanbul'a en güzel ödülle gittim ve baba olacağımı öğrendim. Buraya bir kadına aşık geldim, 2 kadına aşık döneceğim" şeklinde konuştu. 

YORUMLAR
  Kötü bir gün geçirdiğinizi düşünüyorsanız bir de bu fotoğraflara bakın
Kötü bir gün geçirdiğinizi düşünüyorsanız bir de bu fotoğraflara bakın