A24.com.tr » magazin » Survivor'da dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Eleme adayları kimler? (5 Mart 2017)

Survivor'da dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Eleme adayları kimler? (5 Mart 2017)

Survivor'da dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Eleme adayları kimler? (5 Mart 2017)

Survivor'da 5 Mart Pazar akşamı oynanan dokunulmazlığı hangi takımın kazanacağı merak konusuydu. Nefes kesen yarışı kazanan belli oldu. İşte tüm detaylar...

Survivor 2017'de dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler takımında, bireysel dokunulmazlık sembolünün kazanan Sema, Adem'i elemeye çıkardı. Haftanın ilk eleme adayı ise Sabriye olmuştu.

Bu akşamki dokunulmazlık yarışında da kazanan yine Gönüllüler oldu. Final oyununa giden mücadeleyi Gönüllüler 5-4 kazandı. Ünlüler şimdi 2 kişinin daha ismini eleme konseyinde yazacak. Peki o isimler kimler oldu?

Elemede çıkan ilk isim Tarık Mengüç oldu. İkinci ismi, bireysel dokunulmazlık ödülünü kazanan İlhan Mansız belirledi. İlhan, konsey öncesi Sedat'ın kendi ricasıyla yazılmayı istediğini söyledi ve onun adını verdi. Bu durumda Çılgın Sedat, Adem'in meydan okumasına karşılık vermiş oldu.

Adem korkuttu! Doktor apar topar o bölgeye gitti...

Dokunulmazlık oyunu sırasında talihsizlik yaşayarak kaşı açılan Adem'e doktor müdahalesi gerçekleşti. Adem, tedavisi sonrası oyuna devam etti.

BERNA - ERDİ KAVGASI BİTMİYOR!

Gönüllüler adasında tehlike çanları çalıyor. Erdi ve Berna arasındaki tartışmaların son bulmaması adadakileri de huzursuz ediyor. Berna adadaki herkese meydan okuyor. Adadaki karışıklık dokunulmazlık oyununa yansayacak mı?

ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor'da bu akşam ödül oyunu heyecanı yaşandı. Oyunda durum 4-4 iken finalde devreye giren Elif Şadoğlu ödülü Gönüllüler takımına kazandırdı.

SERHAT-BULUT TARTIŞMASI

Oyuna dışarıdan müdahale eden Bulut, Furkan'ın tepkisiyle karşılaştı. Bu nedenle ikili arasında hafif bir tartışma çıktı. Daha sonra Serhat da tartışmaya dahil olunca Bulut ona 'Sen karışma' yanıtını verdi. Bu sözden sonra tansiyon bir anda yükseldi ve gerginlik uzadı. Diğer Yarışmacıların araya girmesiyle tansiyon bir süre sonra dindi.

SURVİVOR'DA BİR İLK GERÇEKLEŞİYOR!

Zorlu şartlarda adada yaşayan yarışmacılara Acun Ilıcalı müjdeyi verdi. İlk defa bildiğimiz ada konseyi yerine, yemek isimlerinin yazılacağı ve seyircinin oylayacağı bir konsey yapılacak.

Acun Ilıcalı, yarışmacıların önümüzdeki günlerde adada "yemek konseyi" yapacağını açıkladı.

YEMEKLERİ OYLAYACAKLAR

Acun Ilıcalı, Survivor'da ufak bir format değişikliğine gitmekten çekinmedi. Survivor'da ilk defa yarışmacılar kendi konseyini düzenleyecek. "yemek konseyi" adındaki konseyde yarışmacılar kendi seçtiği yemekleri seyircilere oylatacak ve seçilen yemek ödül olacak.

"BU SENE SÜRPRİZLER SENESİ"

"Öğrendiğim bazı şeyler var, bu sene sürprizler senesi olacak" diyen Acun Ilıcalı, konseyde yarışmacı ismi yerine yemek ismi yazılacağını açıklarken, yarışmacıların yüzündeki mutluluk kameralara yansıdı.

Öte yandan Acun Ilıcalı, pozitif yönde gelişmelerin olacağının müjdesini vererek "İlklerin Survivor'ı" sloganına bağlı kalacaklarını anlattı.

YORUMLAR
  Kuzey Kore'den Kim Jong un'u kızdıracak kareler
Kuzey Kore'den Kim Jong un'u kızdıracak kareler