Survivor'da dokunulmazlık oyununu kim kazandı? (18 Haziran 2017)
Saat: 23:01

Survivor'da büyük finale sayılı günler kala heyecan giderek artıyor. Kalan 5 yarışmacıdan 4'ü, bu akşam dokunulmazlığı elde etmek için kıyasıya yarıştı. Peki dokunulmazlığı kim kazandı?
Survivor'ın bitmesine 4 gün kala bu akşam yine bir dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı ve Survivor 18 Haziran 2017 Dokunulmazlık Oyununu kim kazandı sorusu cevabını buldu.
Dün Sabriye'nin elenmesi ile bu akşam 4 erkeğe uygun bir parkur vardı. Sonu atış ile biten oyun çok çekişmeli geçti. Yarışmada ilk elenen İlhan Mansız oldu. Ardından Ogeday yarışmadan elenen isim oldu.
Serhat ve Adem'in oynadığı dokunulmazlık mücadelesi finalinin kazananı Adem oldu ve Adem kendini garanti altına alan yarışmacı oldu.
DÜN AKŞAM NELER OLDU?
Survivor’da dün akşam yine bir veda konseyi oldu ve Survivor 18 Haziran 2017 Dokunulmazlık Oyununu kim kazandı belli oldu. İki dokunulmazlık oyunundan sonra adaya bir kişi daha veda etti. Önceki gün oynanan ilk dokunulmazlığı Ogeday kazandığı için konseyde Ünlülerden bir kişinin gitmesi garantilenmişti.
Dün çok çekişmeli geçen 2. Dokunulmazlık oyununu ise son anda ilhan Mansız kazandığı için geriye kalan 3 kişi yani Adem, Sabriye ve Serhat otomatikman eleme potasına giren yarışmacılar oldular. Bu üç isimden en az oyu alarak adaya veda eden isim ise Sabriye oldu. Sabriye’nin elendikten sonra yaptığı konuşmalar herkesi duygulandırdı. Sabriye elendikten sonra zaten Kıbrıs’ı hak etmediğini belirtti ve şampiyonun Adem olmasını istediğini söyledi.