A24.com.tr » magazin » Survivor'da bu hafta kimler elenecek? Survivor tüyoları

Survivor'da bu hafta kimler elenecek? Survivor tüyoları

Survivor'da bu hafta kimler elenecek? Survivor tüyoları

Survivor'da geçen hafta Sadin'in adaya veda etmesinin ardından bu hafta eleme potasına kimlerin gireceği merak ediliyor. İşte tüm ihtimallerle birlikte eleme potasına girecek olan isimler.

 Survivor'da büyük heyecan devam ederken eleme için yeni  dokunulmazlık oyunları başlıyor. Bu haberimizde Survivor'da bu hafta eleme potasına girebilecek olan isimleri değerlendirdik. 

GÖNÜLLÜLER KAYBEDERSE

Dokunulmazlık oyunu iki yarıştan oluşuyor ve kaybeden takımdan iki kişi eleme potasına girmiş oluyor. Her iki dokunulmazlığı kaybeden takım ise en az 4 yarışmacıyı eleme potasına sokmak zorunda kalıyor. 

Gönüllüler takımı bu hafta iki dokunulmazlığı da kaybederse ada konseyinde ismi çıkabilecek ilk isim her hafta olduğu gibi Erdi olacaktır. Oy potansiyelinin bilinmesine rağmen Erdi'nin performansı gönüllülere yarış kaybettiriyor. Potaya girecek olan ikinci isim ise takıma yeni dahil olan Bulut Özdemiroğlu olur.  Bulut adaya henüz tam uyum sağlayamadı ve oyunlarda da başarılı olamadı. Eser West'in yerini dolduramadı. İkinci dokunulmazlık kaybedildiği zaman potaya girecek olan üçüncü  ve dördüncü isimse isim Gökhan Gözükan ile Berna Keklikler olacaktır. 

ÜNLÜLER KAYBEDERSE

Ünlülerde kutuplaşma daha net bir şekilde ortada olduğu için ismi yazılacak olan isimleri tahmin etmekte güçlük çekmiyoruz. Ünlülerde potaya girecek olan ilk isim her hafta olduğu gibi Sabriye, ikinci isim ise Şahika olacaktır. Diğer yandan ise Adem'in bireysel dokunulmazlığı kazanması durumunda Çılgın Sedat'ı potaya sokacaktır.

ELENEN İSİM KİM OLUR?

Survivor'da son haftalarda adı sürekli potada olan Sabriye,, bu hafta ünlülerin kaybetmesi durumunda adaya veda eden isim olacaktır. Diğer tarafta ise adaya veda edecek olan kişi Bulut olacaktır.

ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor'ın 7. haftasında ünlüler takımı ile gönüllüler takımı terbiyeli çıtır tavuk ve kızarmış patates ödülü için karşı karşıya geldi. Alp Kırşan ödülü gösterdiği an iki takım adeta havaya fırladı. Gönüller takımında ise Gökhan dizindeki ödem nedeniyle tedavi gördüğü için yarışmaya katılamadı.

SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN


Gönüllüler takımı oyunun ilk etabında oldukça rahat bir galibiyet alarak durumu 1-0'a getirdi. İkinci turda ise adeta son an'a kadar mücadele yaşandı. 2. turda oyun 4-4 iken Elif Şadoğlu finali yaparak gönüllüler takımına ödülü ulaştırdı. Oyun esnasında Serhat Akın ve Bulut Özdemiroğlu ilede bir tartışma yaşandı. İki ayrı takımda yarışan yarışmacılar arasında süren tartışma kısa bir süre sonra tatlıya bağlandı.

İki takımın da gözleri kapalı şekilde mücadele ettiği parkurun galibi gönüllüler takımı oldu. Survivor'da cuma gününün ikinci oyunu ise Bil Bakalım oldu. Serhat ile Fatih'in finale kaldığı yarışmanın kazananı Fatih oldu.

YORUMLAR
  Kim Milyoner Olmak İster tarihine geçmiş en enteresan sorular ve cevapları...
Kim Milyoner Olmak İster tarihine geçmiş en enteresan sorular ve cevapları...