A24.com.tr » survıvor » Survivor Yunanistan 2017 şampiyonu kim oldu, George Angelopoulos Kimdir?

Survivor Yunanistan 2017 şampiyonu kim oldu, George Angelopoulos Kimdir?

Survivor Yunanistan 2017 şampiyonu kim oldu, George Angelopoulos Kimdir?

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği Survivor Yunanistan yarışmasında büyük bir maraton sona ererken şampiyon da kupasına kavuştu. Survivor 2017 Yunanistan yarışmasını kim kazandı?

 Survivor 2017 Yunanistan yarışmasında nihai kazanan belli oldu. Sabriye'nin 'Aşkım' dediği yarışmacı elenirken şampiyon ise George Angelopoulos oldu.

Başladığı günden bu yana reyting rekorları kıran Survivor 2017 Yunanistan'ın şampiyonu belli oldu. Survivor 2017 Yunanistan ekibi daha önce Türkiye takımıyla yarışmış ancak kaybetmişti. Survivor Yunanistan finaline

Sabriye Şengül damga vurdu!

Survivor 2017 Türkiye Ünlüler Takımında yarışan Sabriye Yunanistan takımında yarışan Constantine adlı yarışmacıyla sıcak sahnelere imza atmış hatta herkes Constantine 'yi Sabriye'ninki diye hitap etmeye başlamıştı. Survivor Türkiye finaline Sabriye'nin Constantine'ye olan duyguları damga vurmuştu. Acun Ilıcalı Survivor Türkiye finalinde Sabriye'ye söylediği gibi Yunanistan'a ilettiği mesajları Survivor Yunanistan final sahnesinde yayımladı.

SURVİVOR YUNANİSTAN ŞAMPİYONU KİM OLDU?

Yaklaşık 6 ay boyunca performans sergileyen Yunanistan yarışmacıları George Angelopoulos ile Marios Loannides finale kalan isimler oldu. Yapılan sms oylaması sonucunda ise George Angelopoulos Survivor Yunanistan 2017 şampiyonu oldu.

George Angelopoulos Kimdir? George Angelopoulos, 34 yaşında ve Skiathos yaşıyor. Su kayağı koçu ve eski futbolcu olan ünlüler yarışmacısı, kick boks ile ilgileniyor. Kendisini güçlü ve etkili olarak tanımlayan George, etkili ve mücadeleci yapısıyla öne çıkıyor.

YORUMLAR
  Doğu Ekspresi ile 24 saat süren unutulmaz yolculuk
Doğu Ekspresi ile 24 saat süren unutulmaz yolculuk