A24.com.tr » survıvor » Survivor Turabi'nin cezası belli oldu! Acun acımadı

Survivor Turabi'nin cezası belli oldu! Acun acımadı

Survivor Turabi'nin cezası belli oldu! Acun acımadı

Survivor'a üçüncü kez katılan ve karşı takımla sürekli sorunlar yaşayan Turabi, dokunulmazlık oyununda karşı takımdaki Anıl'la sorun yaşayınca 5 maçta oynamama cezası aldı.

Çoğu zamanda sert üslubu ve davranışları nedeniyle eleştirilen Turabi Çamkıran, yine kavgalarla gündeme geldi. Oynanan dokunulmazlık oyununda Gönüllüler takımıyla gerginlik yaşayan Turabi'ye Acun Ilıcalı çok sert sözlerle tepki göstermişti ve onunla ilgili konseyde bir karar vereceklerini açıklamıştı.

5 MAÇ OYUNLARA ÇIKAMAYACAK

Acun Ilıcalı yaptığı açıklamayla, Turabi'ye 5 maç oyunlara çıkmama cezası verildi.

Survivor 2018'de Kıbrıs finaline doğru adım adım gidilirken, üst üste 11 oyun kazanan gönüllüler takımının bu başarısının ardından Ünlüler takımında sinirler gerildi. Mustafa Kemal ve arkadaşları arasında yaşanan gerilimin ardından bu kez oyun alanında Hakan - Turabi kavgası yaşandı. Turabi'nin oyun sonrasında Hakan'ın üzerine giderek oldukça sert sözler söylemesi Acun Ilıcalı'yı da kızdırdı. Acun Ilıcalı kavga sonrasında Turabi'yi sert bir dille uyararak, "Burada istediğin her şeyi yapamazsın." ifadelerini kullandı.

BENCHTE BİLE OTURAMAYACAK

Acun Ilıcalı, "Bazı tepkileri vermezseniz, bazı durumların önüne geçemezsiniz. Biz tepki göstermedikçe Turabi bir üstünü zorluyor. Aramızda toplantı yaptık. Aldığımız karara göre Turabi, bundan sonraki 5 maçta oynamayacak. Benchte oturmasını da istemiyoruz." dedi

YORUMLAR
  Türkiye'de 2017 böyle geçti
Türkiye'de 2017 böyle geçti