A24.com.tr » survıvor » Survivor Turabi Çamkıran kimdir kaç yaşında nereli asıl mesleği instagram hesabı

Survivor Turabi Çamkıran kimdir kaç yaşında nereli asıl mesleği instagram hesabı

Survivor Turabi Çamkıran kimdir kaç yaşında nereli asıl mesleği instagram hesabı

Ekranların heyecan dolu yarışması Survivor All Star 2018'in iddialı yarışmacılarından Turabi Çamkıran merak konusu oldu. Peki Turabi Çamkıran kimdir?

Survivor 2018 All Star yarışması bu yıl da izleyicileri ekran başına kilitliyor. Şampiyonların ve güçlü isimlerin bulunduğu yarışma yine TV8 ekranlarında Acun Ilıcalı'nın sunumuyla yayınlanıyor.

Yayınlandığı her dönem reyting rekorları kıran Survivor'da bu yıl dikkat çeken isimler var.

SURVIVOR 2018 ÜNLÜLER KADROSU

10 Şubat'ta başlayacak Survivor 2018 All Star ünlüler kadrosunda; Hilmi Cem İntepe, Merve Aydın, Murat Ceylan, Sahra Işık, Nihat Doğan, Damla Can, Turabi Çamkıran, Sema Aydemir, Adem Kılıççı, Nagihan Karadere, ve Ümit Karan yer alacak. 

Gönüllüler kadrosunda ise Hakan Hatipoğlu, Cumali Akgül, Birsen Bekgöz, Ramazan Kalyoncu, Gizem Kurtulan, Melih Özkaya, Yağmur Banda, Ecem Karaağaç, Nevin Yanıt Baltacı, Anıl Berk Baki, Funda Alkayış, Gamze Aksu, Marcus var.

SURVIVOR ALL STAR 2018 TANITIM FRAGMANI YAYINLANDI

Dev maraton öncesi Acun Ilıcalı yarışmanın tanıtım videosunu yayınladı.

Yarışmaya bu yıl birbirinden iddialı yarışmacılar katılıyor. Onlardan biri de yarışmanın eski isimlerinden Turabi Çamkıran.

İşte Turabi Çamkıran hakkında merak edilen bilgiler...

Turabi Çamkıran kimdir?

Turabi Çamkıran, 1988 yılında Mersin'in Erdemli ilçesinde dünyaya geldi. Lise yıllarında sokak dansı olarak da bilinen Breakdance'a tutkusu başlayan Turabi, üniversite eğitimini Mersin Üniversitesi Güzel Sanatlar bölümünde tamamladı. Daha sonra dövüş sporlarına merak salan Turabi, Türkiye'de "Muay Thai" maçında aldığı yenilgi sonrası bu dövüş sanatını yerinde öğrenmek için Tayland'a gitti. Burada kendini geliştirme fırsatı bulan Turabi, yerinde aldığı eğitim ile teknik ve fiziğini geliştirdi. Tayland'da gösteri amaçlı yapılan gerçek dövüşlere katılarak para kazandı.

Turabi, Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu Survivor yarışmasına katılarak Türkiye'de ün kazandı. İlk yarıştığı Survivor 2014'de birinci olan Turabi, burada kendine has tavırları ile dikkatleri üzerinde çekti. Daha sonra Survivor 2015 All-Star'da da yarışarak birinciliği göğüsledi. Turabi, şimdi de Survivor 2018 All-Starlar-Gönüllüler yarışmasında yarışacak.

YORUMLAR
  Black Mirror’ın beşinci sezonu geliyor
Black Mirror’ın beşinci sezonu geliyor