A24.com.tr » survıvor » Survivor son bölümde kim elendi? 13 Haziran Çarşamba sms sonuçları

Survivor son bölümde kim elendi? 13 Haziran Çarşamba sms sonuçları

Survivor son bölümde kim elendi? 13 Haziran Çarşamba sms sonuçları

Survivor All Star'da bir eleme gecesi daha geride kalırken takipçileri Survivor'da kim elendi sorusunun yanıtını arıyor. 13 Haziran 2018 Çarşamba Survivor'dan elenen isim belli oldu.

Survivor'da bir eleme heyecanı daha geride kalırken, yarışmayı heyecanla takip eden izleyiciler kimin elendiğini merak ediyor. 11 Haziran'da Mustafa Kemal Kurt'un Survivor'dan elenmişti. Peki dün akşam yayınlanan yeni bölümde elenen yarışmacı kim oldu? İşte Survivor 13 Haziran Çarşamba raporu...

“Survivor kim elendi?” sorusu sadece 10 yarışmacının kaldığı programda 3 yarışmacıdan en az oyu alanın açıklanmasının ardından yanıt buldu. Bu hafta bireysel performansa geçildiğini duyuran Acun Ilıcalı aynı hafta içerisinde iki eleme yapılacağını ifade etmişti. 12 Haziran 2018 Salı günü gerçekleştirilen bireysel oyunun ardından eleme adayları Merve, Hakan ve Sema olarak belirlendi. Survivor'dan elenen isim ise 13 Haziran Çarşamba günü son dakika açıklamasına göre Merve Aydın oldu.

SURVİVOR 11 HAZİRAN ELEME ADAYLARI KİMLER?

Haftanın ikinci dokunulmazlığını da kaybeden ünlüler takımı arasında yapılan ada konseyinde Merve, en çok oyu olarak takım arkadaşları tarafından eleme potasına gönderildi. Bu hafta yapılan dokunulmazlık oyunları ve eleme konseylerinin ardından, ünlüler takımından Mustafa Kemal Kurt, Turabi Çamkıran ve Merve Aydın eleme potasına çıktı. Bu üç isimden biri 11 Haziran Pazartesi akşamı yayınlanan bölümde adaya veda ertti.

SURVİVOR’DA DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAYBETTİ?

Geçtiğimiz hafta kaybedilen oyunları unutmak isteyen ünlüler takımı bu haftaya da kötü başladı. Peş peşe yaşanan kayıplara “Dur” diyemeyen ünlüler yeni haftanın ilk dokunulmazlık oyununu kaybetti. Karşı takımdan bir eleme adayı çıkarabilmek için son şansları olan ikinci dokunulmazlık oyununu da kaybeden ünlüler bir kez daha konseye giderek programdan elenmesini istedikleri yarışmacıların isimlerini belirledi.

SURVİVOR TURABİ KİMDİR?

Turabi Çamkıran Survivor yarışmasının Türkiye ayağında 2 kez şampiyon olan tek isim olarak bulunuyor. 1988 doğumlu olan Turabi, hırslı yapısı nedeniyle Sahra ve diğerleri ile sık sık tartışma yaşamış kendisine taktığı "Turbo Turabi" lakabı ile hafızalara kazınmıştı. Kendine has üslubu ve üretkenliği programın takipçileri tarafından ilgi görmesine neden olan Turabi, kendisinin ikinci sezonunda dostluk kurduğu Hilmi Cem ile ilk 3'e kalmış ve ipi göğüsleyen isim olmuştu.

SURVİVOR MUSTAFA KEMAL KURT KİMDİR?

Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Beden Eğitimi Bölümü mezunudur. Yaşamını İstanbul'da sürdüren Kurt, profesyonel Rugby oyuncusudur. Aynı zamanda Türk Rugby Milli Takımı'nın kaptanı ve 8 yıllık oyuncusu olan Mustafa Kemal, Rugby'nin yanı sıra Crossfit sporuyla da ilgileniyor. Crossfit alanında uluslararası müsabakalarda yer alan Kurt, Survivor 2018’de performanslarını sergilemeye devam edecek.

SURVİVOR MERVE AYDIN KİMDİR?

1980 İstanbul doğumlu olan Merve Aydın, Milli atlet olarak Türkiye'yi birçok yarışmada temsil etmiş 2008 ve 2013 yıllarında gümüş madalyonun sahibi olmuştur. Londra'da gerçekleştirilen 2012 Yaz Olimpiyatları'nda sakatlanmasına rağmen yarışı tamamlamak istemesi tüm stat tarafından alkışlanmasında dünya spor basınının gündemi olmasına neden olmuştu. Survivor'da 1 üçüncülüğü ve 1 ikinciliği olan Aydın, yeni sezonun da iddialı isimleri arasında yer alıyor. 

YORUMLAR
  Su içmenin faydaları nelerdir? Günde ne kadar su içmemiz gerekir?
Su içmenin faydaları nelerdir? Günde ne kadar su içmemiz gerekir?