A24.com.tr » magazin » Survivor Sabriye'nin anne ve babasına ne oldu?

Survivor Sabriye'nin anne ve babasına ne oldu?

Survivor Sabriye'nin anne ve babasına ne oldu?

Survivor son bölümünde iletişim ödülünü kazanan ünlüler ailelerinden gelen mesajlara kavuştu. Ünlüler takımının tartışılan ismi Sabriye ise anne ve babasından mesaj gelmemesi üzerine gözyaşı döktü.

 Survivor adasında yaşanan açlık ve psikolojik savaşa bir de aile özlemi eklenince iletişim ödüllerinin kıymeti bir kat daha artıyor. 

Survivor Sabriye bugün ödül oyununda ailesiyle karşılaşma anında gözyaşlarına boğuldu. Ailesinden gelen mesajları alan yarışmacılar oldukça duygusal anlar yaşadılar. Sabriye için herşey çok farklıydı çünkü anne ve babasını göremedi. Kardeşlerinin mesajlarını gören Sabriye sonrasında Ademin omzunda bak anne ve babamı bulamamışlar diyerek ağladı. Bu durum ailevi sorunlar yaşadığını gösterdi. Survivor Sabriye Ünlüler takımının en tartışmalı ismi oldu. Geldiği ilk günden itibaren adada gerginlik yaşandı ve bunun nedeni olarak da Sabriye gösterildi. Bir çok kişi tarafından adı haftalardır eleme potasında olan Sabriye'ye tek destek kendsi gibi boksör olan Adem'den geldi. Bugün ise şok manşetler atıldı ikili arasında aşk var diye. Survivor yarışmasıın tartışmalı ismi Sabriye bugün aşk haberleri ile gündeme geldi. Takım arkadaşları tarafından eleştirilere maruz kalan Sabriye 'ye tek destek Adem'den geldi. Adem ilk günden itibaren Sabriye'ye desteğini gösterdi diğer arkadaşlarına rağmen. Sosyal medyada bu durum Sabriye'nin Adem'e aşık olduğunu iddia etti. Bugün manşetlerde de yerini alan bu habere ada sonrasında Sabriye ne der merak konusu oldu. Survivor 2016'da Ezgi ve Atakan'ın aşk yaşadığı sık sık Gündeme gelmiş ikilinin yakın halleri sürekli gündem olmuştu. 2017 Survivor geçen sezonu aratmadı ve yeni yarışmacılarla yeni bir aşk gündemi oldu. Adada gezintiye çıkan ve arkadaşlarından uzaklaşan Sabriye Şengül'ün Adem'e "bebeğim" diye hitap etmesi dikkatlerden kaçmadı. Yaşadıkları bir tartışma nedeniyle Adem'den "Beni yanlış anlıyorsun. Öp barışalım" diyerek özür diledi. Sabriye Şengül bugüne kadar Survivor'da çıktığı 24 Oyunda sadece 9 kez galip gelebildi. Oyun alanından 15 kez yenik ayrılan Sabriye Şengül'ün Survivor 6. hafta performansı ise şu şekilde; 17 oyuna çıkan Sabriye Şengül bu oyunların sadece üçünden galibiyet ile ayrılmasını bildi. Geri kalan 14 yarışmayı ise kaybetti.

SABRİYE ŞENGÜL KİMDİR?

Sabriye Şengül, 1988 yılında Trabzon'da dünyaya geldi. 2006 yılında boksla tanışan Sabriye Şengül'ün hayatı bu tarihten sonra değişti. Sabriye Şengül, 2006 yılında boksla tanıştı. spor hayatına hentboll oynayarak başlayan Sabriye Şengül, tavsiye sonrasında kickboks'a yöneldi. Hayatında sporun önemli bir yer tuttuğunu belirten Sabriye Şengül'ün en öne çıkan özelliği ise hırslı bir kimliğe sahip olması. Verdiği röportajlarda her fırsatta sporun hayatındaki önemini anlatan Sabriye Şengül, spor hayatını şu sözlerle anlatıyor: “Önceleri hentbol oynuyordum. Hırslı, mücadeleci ve pes etmeyen bir yapım var. Antrenmanlarda ve maçlarda bu yapımdan dolayı sertleştiğim oldu. Hocalarım, ‘Sabriye hentbolcular bize lazım. Sen boks ile uğraş’ deyince neden olmasın dedim. Boksta ve Kickboskta 3 Türkiye şampiyonluğum var. Uluslararası boks şampiyonluğum ve K1 Dünya Karması şampiyonluğum bulunuyor.”
 


 

YORUMLAR
  Şahan Gökbakar gelen bir tweet üzerine öyle bir cevap verdi ki!
Şahan Gökbakar gelen bir tweet üzerine öyle bir cevap verdi ki!