A24.com.tr » survıvor » Survivor Ogeday All Star'dan korktu

Survivor Ogeday All Star'dan korktu

Survivor Ogeday All Star'dan korktu

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği 'Survivor 2017'de şampiyonluk ipini göğüsleyen Ogeday Girişken, ada hayatını ve bilinmeyenleri anlattı.

 Milli kürekçi Ogeday Girişken'in, NTV'den Batuhan Durmuş'a verdiği röportajtan bazı bölümler şöyle:

"TEK BİR YERDE YANLIŞ YAPTIM"

"Şimdi olsa farklı davranırım" dediğin bir olay var mı?
Tek bir yerde yanlış yaptığımı düşünüyorum. Survivor'ın başlarında alışık olmadığım için ne olursa olsun kendi fikrimi uygulamam gerekirdi. İlk başta kendi fikrimi değil, başkalarının 'Böyle yapsan daha iyi olur' dediği şeyleri yapmamdı. Bence yapmamam gerekirdi. Survivor'ın içindeyken zaten 'evet bu bir hataydı' dedim ve toparladım. Kimsenin dediklerine aldırış etmeden kendi dediklerimi yaptım.

"TOKATI YİYİNCE ANLADIM"

Tuvalet, fiziksel temizlik (diş fırçalama gibi) ihtiyaçlarınızı nasıl gideriyordunuz?
Bu ihtiyaçlarımızı gidermedik. Zaten tuvalet benim için sorun değildi. Herhangi bir yere oturmak benim için çok önemli değil. Sağlıklı olanı zaten doğada yapmak. Gözükmeyecek şekilde doğada istediğimiz her bölgeye yaptık. Bence gayet doğal ve normal bir şey. Onun dışında diş fırçası verilmemesine çok şaşırmıştım. 'Niye verilmiyor, karınımızı doyurmuyor' diye düşündüm ama yoktu. Gerçekten her şey doğal. Survivor neyse bizi orada yansıttı. Gitmeden önce kafamda soru işaretleri vardı. 'Veriyorlardır el altından' diyordum, ama gidip o tokatı yiyince anladım gerçekten Survivor'ın Survivor olduğunu.

EN ÇOK SEVDİĞİ VE EN UZAK OLDUĞU İSİMLER

En çok sevdğin isimler ve sana en uzak olan kişiler kimlerdi?
"Belki erken elendi çok hatırlanmayacak ama Yiğit (İzik) abiyi çok seviyorum. Onunla iyi anlaşıyordum. Derleşiyorduk. Mizah yönünü kendime çok yakın bulduğum için beni çok güldürüyordu. Berna'yla ise çok anlaşamadık. Çok tartışmalarımız oldu. Olabildiğince iki tarafta saygısını bozmamaya çalıştı. İnsanlar tarafından beğenilmeyen kötü yanlarımız olmuştur. Ne olursa olsun Yarışma bitti. Açlık, yorgunluk, özlem gibi etkenlerden dolayı belki birbirimizi ekstra kırdık ama yarışma bittikten sonra her şey güllük gülistanlık gibi davranamam. Berna'yla aynı ortama girdiğimizde konuşurum. İkimizde insanız ve zorlu bir yarışmadan çıktık.

"HEM KENDİ HALİME HEM ONLARIN HALİNE ÇOK ÜZÜLDÜM"

Survivor'da en unutamadığın an?
"Bir oyunumuz vardı uzun bir ağaç tarzı sopa. Onun bir ucundan birisi itiyor ve kovadaki boyaları devirmeye çalışıyorduk. Orada gerçekten güzel performans sergilemiştim. Herkes, "Bu senin çıkışın oldu" demişti. O anı hiç unutamıyorum. Duygusal anlamda ise bir kere çok yağmur yağmıştı. Baraka inanılmaz su akıtıyordu ve hiç uyuyamamıştık. Elif, Burçak, Tuğçe inanılmaz üşümüştü. Benim tarafıma şanslıydım su gelmiyordu, onların tarafı çok ıslanmıştı. Ufacık ateşin başında ısınmaya çalışıyorlardı, gece uyandım ve onlara yardım ettim. Battaniyemi onlara verdim. O an hem kendi halime hem onların haline gerçekten çok üzülmüştüm."

"SERHAT ABİ YA DA SEMA ABLA OLSUN İSTERDİM"

Kendin şampiyon olmasaydın kimin şampiyon olmasını isterdin?
İki isim söyleyeceğim. Erkeklerde performans anlamında hak eden tanıdığım için söylüyorum Serhat (Akın) abinin şampiyon olmasını isterdim. Çünkü Serhat abi ameliyat ve sakatlık geçirdi. Bunları görmeksizin gelip toparladı ve performans olarak beni de geçtiği zamanlar oldu, kafa kafaya yarıştığımız zamanlar da oldu. Takımı sırtladığı zaman da oldu. Geçirdiklerinden sonra Survivor'da bunları toparlamayı çok büyük başarı olarak görüyorum. Kadınlarda da zaten herkesin tahmin edebileceği gibi Sema (Aydemir) abla çok başarılı bir yarışmacı. Ben olmasaydım kadınlarda Sema abla, erkeklerde Serhat abi. Tamamen kişilik ve performanslarından dolayıdır.

"DİZİ VE Reklam TEKLİFLERİNİ DEĞERLENDİRMEK İSTİYORUM"

Bundan sonraki yol haritan nedir?
"Sporun içinden gelen birisiyim. Tabii şimdi dizi, reklam gibi tekliflerde gelecek ve geliyor da. Bunları değerlendirmek istiyorum. Bunları değerlendirip yüz olarak biraz daha tanındıktan sonra başkalarının da desteğiyle kürek sadece değil başka bir spor dalında kampanyalar düzenleyip spor yapamayan insanlara spor yaptırabilmek için imkanlar sunmak istiyorum. Bu tarz yardım kuruluşlarında da çalışmak istiyorum. Elimden geldiğince spora çok destek olacağım. Arkadaşlarımla araştırmalar yapacağız durumu iyi olmayan kulüplere malzeme desteği, reklamlarıı yapmak gibi şeyleri eyleme geçirmek istiyorum."

"ANNEM ODAYA KAPANIP AĞLIYOR"

Survivor All star'dan teklif gelse katılır mı?
Annem gitmemi hiç istemiyor. Çünkü '5,5 ay boyunca hiç bu kadar kötü olacağımı bilmiyordum. Kazandığında da kaybettiğinde de hep ağlıyordum' diyor. Evde All Star lafı geçtiğinde bile odasına kapanıp ağlamaya başlıyor. Annemin bu yapısını ve duygusallığını gördükçe bir yandan çok üzülüyorum, 'Nasıl giderim?' diye düşünüyorum. Diğer yandan All Star sezonun geldiğinde nasıl bir projenin içinde olacağım, kopabilecek miyim onu da bilmiyorum. Ama 'Neden olmasın?' diyorum bir yandan. Gitmem için nedenler var, gitmemem için nedenler de var. Ağır tarafı ölçmem gerekiyor. Döndükten sonra Survivor Panorama'da 'kesinlikle giderim' demiştim. Annemin duygusal tarafını gördükten sonra 'olmayabilir çünkü böyle nasıl yalnız bırakırım'a geliyor olay. O yüzden şu an net değilim.

YORUMLAR
  Sibel Can paraya kıydı, ultra lüks tatil yaptı
Sibel Can paraya kıydı, ultra lüks tatil yaptı