A24.com.tr » survıvor » Survivor Nihat Doğan kimdir kaç yaşında aslen nereli?

Survivor Nihat Doğan kimdir kaç yaşında aslen nereli?

Survivor Nihat Doğan kimdir kaç yaşında aslen nereli?

Ekranların heyecan dolu yarışması Survivor All Star 2018'in dikkat çeken isimlerinden Nihat Doğan merak konusu oldu. Peki kimdir Nihat Doğan? İşte detaylar...

Survivor 2018 All Star yarışması bu yıl da izleyicileri ekran başına kilitliyor. Şampiyonların ve güçlü isimlerin bulunduğu yarışma yine TV8 ekranlarında Acun Ilıcalı'nın sunumuyla yayınlanıyor.

Yayınlandığı her dönem reyting rekorları kıran Survivor'da bu yıl dikkat çeken isimler var.

SURVIVOR 2018 ÜNLÜLER KADROSU

10 Şubat'ta başlayacak Survivor 2018 All Star ünlüler kadrosunda; Hilmi Cem İntepe, Merve Aydın, Murat Ceylan, Sahra Işık, Nihat Doğan, Damla Can, Turabi Çamkıran, Sema Aydemir, Adem Kılıççı, Nagihan Karadere, ve Ümit Karan yer alacak. 

Gönüllüler kadrosunda ise Hakan Hatipoğlu, Cumali Akgül, Birsen Bekgöz, Ramazan Kalyoncu, Gizem Kurtulan, Melih Özkaya, Yağmur Banda, Ecem Karaağaç, Nevin Yanıt Baltacı, Anıl Berk Baki, Funda Alkayış, Gamze Aksu, Marcus var.

SURVIVOR ALL STAR 2018 TANITIM FRAGMANI YAYINLANDI

Dev maraton öncesi Acun Ilıcalı yarışmanın tanıtım videosunu yayınladı.

Yarışmaya bu yıl birbirinden iddialı yarışmacılar katılıyor. Onlardan biri de yarışmanın eski isimlerinden Nihat Doğan.

İşte Nihat Doğan hakkında merak edilen bilgiler...

NİHAT DOĞAN KİMDİR?

1994'te yayımlanan Kırdın Kalbimi ile profesyonel müzik kariyerine adım atan Nihat Doğan, 13 Şubat 1976’da doğdu. Seda Sayan ile yaşadığı beraberlik nedeniyle uzun süre magazin sayfalarına konu oldu.

Kendini muhafazakâr demokrat olarak tanımayan Nihat Doğan, 2011'deki Survivor Ünlüler-Gönüllüler ile popülerliğini artırdı.

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan "Söylemezsem Olmaz" programının yorumculuğunu üstlendi.

Survivor nedeniyle sunuculuk kariyerine ara veren Nihat Doğan, zorlu yarışmada yer alacağını ilk olarak sosyal medyadan duyurdu.

Survivor All Star 2018'de ünlüler takımında yarışacak olması nedeniyle Söylemezsem Olmaz programından ayrılmak zorunda kalan Nihat Doğan, veda konuşması yaparken gözyaşlarına boğulmuştu.

YORUMLAR
  Banu Alkan'dan şaşırtan açıklama: Evleniyorum!
Banu Alkan'dan şaşırtan açıklama: Evleniyorum!