A24.com.tr » survıvor » Survivor Murat Ceylan kimdir kaç yaşında nereli ne iş yapıyor sevgilisi instagram hesabı

Survivor Murat Ceylan kimdir kaç yaşında nereli ne iş yapıyor sevgilisi instagram hesabı

Survivor Murat Ceylan kimdir kaç yaşında nereli ne iş yapıyor sevgilisi instagram hesabı

Ekranların heyecan dolu yarışması Survivor All Star 2018'in iddialı isimlerinden Murat Ceylan merak konusu oldu. Peki kimdir Murat Ceylan?

Survivor 2018 All Star yarışması bu yıl da izleyicileri ekran başına kilitliyor. Şampiyonların ve güçlü isimlerin bulunduğu yarışma yine TV8 ekranlarında Acun Ilıcalı'nın sunumuyla yayınlanıyor.

Yayınlandığı her dönem reyting rekorları kıran Survivor'da bu yıl dikkat çeken isimler var.

SURVIVOR 2018 ÜNLÜLER KADROSU

10 Şubat'ta başlayacak Survivor 2018 All Star ünlüler kadrosunda; Hilmi Cem İntepe, Merve Aydın, Murat Ceylan, Sahra Işık, Nihat Doğan, Damla Can, Turabi Çamkıran, Sema Aydemir, Adem Kılıççı, Nagihan Karadere, ve Ümit Karan yer alacak. 

Gönüllüler kadrosunda ise Hakan Hatipoğlu, Cumali Akgül, Birsen Bekgöz, Ramazan Kalyoncu, Gizem Kurtulan, Melih Özkaya, Yağmur Banda, Ecem Karaağaç, Nevin Yanıt Baltacı, Anıl Berk Baki, Funda Alkayış, Gamze Aksu, Marcus var.

SURVIVOR ALL STAR 2018 TANITIM FRAGMANI YAYINLANDI

Dev maraton öncesi Acun Ilıcalı yarışmanın tanıtım videosunu yayınladı.

Yarışmaya bu yıl birbirinden iddialı yarışmacılar katılıyor. Onlardan biri de yarışmanın eski isimlerinden Murat Ceylan.

İşte Murat Ceylan hakkında merak edilen bilgiler...

MURAT CEYLAN KİMDİR?

Murat Ceylan, 15 Mayıs 1991 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Müzik ile ilgilenen Ceylan, lise eğitimini tamamladıktan sonra Central Saint Martins de Endüstriyel tasarım okudu. İstanbul Devlet Konservatuvarları Profesörü Ergican Saydam'dan müzik dersleri alan Ceylan, İstanbul Bilgi Üniversitesi Reklamcılık bölümünü bitirdi.

Müzik hayatı dışında spor ile de ilgilenen Ceylan, İstanbul Atlı Spor Kulübü'nde lisanslı binicilik yaptı. Bunun haricinde, fitness, surf ve paten sporu da hobileri arasında.

2013 yılında Survivor yarışmasında Gönüllüler takımında yarıştı. 2014 yılında Almeda Abazi ile birlikte "Para Bende" adlı yarışmada yarıştı. 2016 yılında söz ve müziği kendisine ait olan "Yeni Nesil" adlı albüm çıkarttı.

YORUMLAR
  Google'ın piyasaya çıktığı gibi en iyi akıllı telefon ödülünü alan Pixel 2 ve Pixel XL 2 modelleri (Google Pixel 2'nin özellikleri ve fiyatı)
Google'ın piyasaya çıktığı gibi en iyi akıllı telefon ödülünü alan Pixel 2 ve Pixel XL 2 modelleri (Google Pixel 2'nin özellikleri ve fiyatı)