A24.com.tr » survıvor » Survivor Merve Aydın kaç yaşında, aslen nereli - Merve Aydın instagram hesabı

Survivor Merve Aydın kaç yaşında, aslen nereli - Merve Aydın instagram hesabı

Survivor Merve Aydın kaç yaşında, aslen nereli - Merve Aydın instagram hesabı

Survivor All Star'da üçüncü kez adaya katılan Merve Aydın, yarışmanın iddialı isimlerinden. Peki Merve Aydın kaç yaşında, aslen nerelidir? Merve Aydın hakkında merak edilenlerin yanıtı.

Survivor'da bu yıl şampiyonlar yarışıyor. Turabi, Hakan, Ümit Karan ve Nagihan gibi tecrübeli isimlerin yer aldığı Survivor adasında Merve Aydın üçüncü kez katıldığı Survivor'da en güçlü final adaylarından.

2014 ve 2015 Survivor yarışlarının ardında tekrar katılan Survivor Merve kimdir, kaç yaşında, nerelerde yarıştı izleyiciler tarafından merak ediliyor. İşte Merve Aydın'ın hayatı…

MERVE AYDIN KİMDİR? SURVİVOR MERVE AYDIN NERELİ?

10 Şubat'ta başlayacak Survivor All-Star'a katılacağı açıklanmasının ardından en çok merak edilen sorularının arasında Merve Aydın kimdir sorusu yer aldı… İşte Merve Aydın kimdir, kaç yaşında ve nereli sorularının yanıtı… Merve Aydın 17 Mart 1990, Bakırköy, İstanbul’da doğmuş Türk atlettir. ENKA spor kulübünün atletizm branşı sporcusudur. 2008’de Dünya Gençler Atletizm Şampiyonası ve 2011’de Avrupa 23 yaş altı Atletizm Şampiyonası’nda 800 metre koşuda gümüş madalya kazandı. Aynı yıl Dünya Üniversite Yaz Oyunları’nda 4×400 bayrak yarışında ikinci gümüş madalyasını da kazanmış ve Avrupa 23 yaş altı Atletizm Şampiyonası’ndaki performansı ile Dünya – Olimpiyat B barajını da geçti. 

YORUMLAR
  55. yaşında 55 fotoğrafla Brad Pitt
55. yaşında 55 fotoğrafla Brad Pitt