A24.com.tr » survıvor » Survivor Hakan Hatipoğlu kiminle evli, aslen nereli, kaç yaşında?

Survivor Hakan Hatipoğlu kiminle evli, aslen nereli, kaç yaşında?

Survivor Hakan Hatipoğlu kiminle evli, aslen nereli, kaç yaşında?

Survivor 2018 All Star ile yeniden adaya dönen Hakan Hatipoğlu'nun kim olduğu merak ediliyor. Hakan Hatipoğlu kimdir, kiminle evli, aslen nerelidir?

Survivor All Star 2018 kadrosunun en dikkat çeken isimlerinden Hakan Hatipoğlu, hırslı kişiliği ve dayanıklılığıyla ön plana çıkıyor. Survivor Ünlüler Takımı'nın iddialı isimlerinden Hakan Hatipoğlu, yeni sezonun ilk ödül oyununda gönüllüler takımına geçti. Peki Hakan Hatipoğlu kimdir, kaç yaşında?

HAKAN HATİPOĞLU KİMDİR?

Hakan Hatipoğlu, yarışmaya gitmeden önce İnstagram üzerinden destek talebinde bulundu. İnstagram’daki paylaşımında ‘Güzel günler sana gelmez, sen onlara yürüyeceksin’ vurgusu ise dikkat çekti.

28 Kasım 1979 tarihinde Çanakkale’de dünyaya gelen Hakan Hatipoğlu, Işık Üniversitesi İşletme Bölümü, Marmara Üniversitesi Yüksek Lisans İşletme Bölümü'nde eğitimini almıştır. Var Mısın Yok Musun yarışmacısı Gizem Akın ile evlenmiştir. 2010 yılında Survivor Kızlar - Erkekler'de, 2015'te ise Survivor All Star'da yarışmış, adada 17 hafta 124 gün kaldıktan sonra yarışmada 6. olmuştur. 

YORUMLAR
  Ruh sağlığını bozan 6 gıda türü
Ruh sağlığını bozan 6 gıda türü