A24.com.tr » survıvor » Survivor bu akşam yayınlanacak mı? Survivor hangi günler yayınlanıyor?

Survivor bu akşam yayınlanacak mı? Survivor hangi günler yayınlanıyor?

Survivor bu akşam yayınlanacak mı? Survivor hangi günler yayınlanıyor?

Acun Ilıcalı'nın çılgın projesi Survivor All Star, ilk bölümüyle ekranlara geldi. Peki Survivor All Star 2018 bu akşam (11 Şubat) yayınlanacak mı? Survivor hangi günler yayınlanıyor?

Survivor All Star'da şampiyonlar ve gönüllülerin yarışması başladı. Dün akşam ilk bölümü yayınlanan Survivor All Star'ın yeni bölümü bu akşam yayınlanacak mı?

10 Şubat 2018 akşamı ekranlara gelen Survivor 2018 sosyal medyanın en çok konuşulan konusu oldu. Bu sebeple de reytinglerde de istediğini aldı. İzleyici kitlesi her geçen sene artan Survivor bu akşamı yayınlanacak mı merak konusu. Çünkü Afrin’de 11 tane şehidimiz varken Survivor 2018’in yayınlanması ve izlenmesi büyük tepki çekmişti. Buna rağmen reytinglerde birinci olan Survivor 11 Şubat 2018 akşamı yayınlanacak mı herkes merak ediyor. Tv8 yayın akışı ve daha fazlası haberimizde.

Survivor 2018 büyük çekişmeler ve restleşmeler ile 10 Şubat akşamı TV8 ekranlarına geldi. Herkes yarışmacıların değişimini ve performansını konuşurken aynı zamanda da Afrin’de verilen şehitlerimiz konuşuldu. Bazı sosyal medya kullanıcıları Afrin şehitleri varken Survivor’ın izlenmesinin saygısızlık olduğunu yazdı. Bununla beraber yine de reyting sıralamasında birinci olan Survivor 2018 11 Şubat 2018 akşamı yayınlanacak mı bu merak ediliyor. Acun Ilıcalı’nın seyircilerin isteklerine kayıtsız kalmadığı bir gerçek. Peki, bu akşam Survivor 2018 yayınlanacak mı?

Yeni bölüm fragmanı da henüz yayınlanmadı herkesin kafasında bu akşam Survivor 2018 olmayacak mı soruları belirmeye başladı. Bizde haberimizde TV8 yayın akışını sizler için ayrıntılı olarak verdik.

11 ŞUBAT 2018 TV8 YAYIN AKIŞI

11 Şubat akşmaı Survivor 2018 yayınlaancak gibi görünüyor. TV8 yayın akışında bir değişiklik gerçekleştirmezse 11 Şubat akşamı Survivor 2018 yeni bölüm ile ekranlara gelecek.  

 

YORUMLAR
  2017'de hayatını kaybeden ünlüler
2017'de hayatını kaybeden ünlüler