A24.com.tr » survıvor » Survivor bu akşam var mı neden yok Yeni bölüm

Survivor bu akşam var mı neden yok Yeni bölüm

Survivor bu akşam var mı neden yok Yeni bölüm

Survivor finaline günler kala Dominik'te çok üzücü bir olay yaşandı. Ekipte kameramanlık yapan Alper Baycın, iki soyguncu tarafından öldürüldü. Olay tüm Türkiye'yi kahretti.

Survivor'da geçtiğimiz günlerde acı bir kayıp yaşandı. Acun Medya ekibinde kameramanlık yapan Alber Baycın, Dominikli iki saldırgan tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

Tüm Türkiye'yi üzen haber sonrası Acun Ilıcalı Survivor'u erteledi. Peki Suvivor ne zaman oynanacak? Yeni bölüm ne zaman? Nagihan, Anıl, Adem, Turabi kim elenecek? Kimler yarı finalist olacak.İşte merak edilen haberin bütün gelişmeleri ve detayları...

Survivor'ın çeyrek finali 29 Haziran Cuma, yarı finali 30 Haziran Cumartesi ve final bölümü 1 Temmuz Pazar akşamı canlı olarak ekrana gelecek.

Dün gece sosyal medyada Acun Ilıcalı'nın yayınladığı bir mesaj izleyenleri ve takipçileri şoke etti. Survivor'un çekim ekibinde yer alan Alper Baycın'ın uğradığı bir saldırı sonucunda hayatını kaybettiğini duyuran Acun Ilıcalı, daha sonra canlı yayın ile acı olayı anlatarak izleyicilere durumu bildirdi. Acun Ilıcalı'nın oldukça üzgün ve konuşmakta zorluk çekmesi dikkat çekti. Bu acı olayın ardından yarışmanın Kıbrıs canlı yayını iptal edildi. Dominik Cumhuriyeti'nde çekimleri devam eden ve TV8'de yayınlanan Survivor ekibinde görevli Alper Baycın, iddiaya göre bugün Las Terrenas bölgesinde işten çıktıktan sonra sokak ortasında 2 kişinin saldırısına uğradı. Alper Baycın, çantasını gasp etmeye çalışan iki saldırgana direnince arbede yaşandı. Yaşanan boğuşma sırasında saldırganlardan biri Baycın’ı kalbinden bıçakladı. Baycın, aldığı bıçak darbeleri ile olay yerinde yaşamını yitirirken, kaçan saldırganlar ise polis tarafından yakalandı. Nişanlı olduğu öğrenilen Baycın’ın, Ilıcalı’nın en yakın ekibinden olduğu belirtildi.

Acun Ilıcalı, Baycın’ın öldürülmesi ile ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Olaydan büyük üzüntü yaşadığını ifade eden Ilıcalı, "Değerli çalışma arkadaşımız, genç kardeşim Alper Baycın’ı hain bir saldırı sonucu kaybettik. Yaşadığımız acı ve üzüntüyü kelimelerle tarif edemem. Ailesine ve sevdiklerine başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Mekanın cennet olsun Alper Kardeşim" dedi.

Sadece 6 yarışmacının kaldığı programda eleme adayları güçlü isimler arasından çıkmaya devam ediyor. Bu kez eleme adayları arasına girmemek için yarışan ünlüler ve gönüllülerde sembolün sahibi olan isimler Hilmicem ve Anıl oldu.

Yarışmanın tamamlanmasına sayılı günler kala 4 favori isim daha eleme listesine eklendi. Büyük finale çok az bir süre kala yarışmada eleme adayları şekillendi. Hakan, Damla, Turabi ve Adem dörtlüsünden sadece biri Hilmicem ve Anıl'ın rakibi olmaya hak kazanacak.

Geçtiğimiz hafta içerisinde ünlüler takımı yarışmacılarının azalmasıyla birlikte her iki takımdan da adaylar konseye çıkmaya başlamıştı. Son olarak Murat ve Turabi ile konseye çıkan Sema yarışmaya veda eden isim olmuştu. Sema'nın ardından Hakan da yaptığı taktiğe rağmen yarışmadan elenmişti.

Cenazenin Türkiye’ye getirilmesinin bir haftayı bulacağını kaydeden Baycın şunları söyledi: “Alper iş dönüşü otele giderken telefonla konuşuyormuş. O sırada tek başınaymış. Motorlu iki kişinin saldırısına uğramış. Arbede yaşanmış. Çantası ve telefonunu vermek istememiş. Direnince bıçaklayıp öldürmüşler. Kardeşim 6 aydır Dominik’teydi. Kamera arkasında çalışıyordu. Tırnaklarıyla kazıya kazıya bir yerlere gelmişti. Hayat dolu, çok azimli biriydi. Sözlenmişti. Alper’in cenazesi 1 haftaya Türkiye’ye gelecek. Dayım, cenaze işlemleri için Dominik’e gitti.”

Survivor'da bu akşam gerçekleşen ödül oyununda yarışmacılar son bir kez daha karşı karşıya geldiler. Oynanacak ödül oyunu sonrasında adaya veda edecek olan yarışmacılar büyük final öncesi son ödülü kazanmak istiyordu. Ödül Dünya Kupası'ydı. Yarışmayı kazanacak olan bir yarışmacı yanına iki arkadaşını da alarak Dünya Kupası heyecanını Rusya'da yaşayacaktı. Ödülü kazanan isim Nagihan oldu. Nagihan ödüle giderken yanına Damla ve Anıl'ı da alarak arkadaşlarına bu ödülü tattırdı.

Survivor'da büyük final öncesinde oynanan son ödül oyunu sonrasında yarışmacılar adada duygusal dakikalar yaşadılar. Eşyalarını toplayan yarışmacılar daha sonrasında birbirleriyle kucaklaştılar ve son kez adaya baktılar. Kıbrıs'a yola çıkacak olan yarışmacılar daha sonraki günlerde izleyicilere çeyrek final ve yarı final heyecanı yaşatacak.

YORUMLAR
  En komik whatsapp konuşmaları
En komik whatsapp konuşmaları