A24.com.tr » survıvor » Survivor bu akşam var mı? Hangi günler yayınlanıyor?

Survivor bu akşam var mı? Hangi günler yayınlanıyor?

Survivor bu akşam var mı? Hangi günler yayınlanıyor?

Televizyon ekranlarının fenomen yarışması Survivor'da yeni sezon ilk bölümü geçtiğimiz gün yayınlandı. Peki bu akşam Survivor var mı? Survivor hangi günler yayınlanıyor?

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği Survivor'da bu sezon şampiyonlar yarışıyor. Geçmiş yıllarda şampiyon olan yarışmacıların yeniden döndüğü adada heyecan geçtiğimiz hafta yayınlanan ilk bölümle başladı.

Survivor 2018 sürprizleriyle birlikte başladı. Bir tarafta Survivor'ın efsanelerinin yer aldığı All Star takımı diğer tarafta ise Gönüllüler takımı... Survivor 2018'de ilk mücadelede büyük bir heyecan yaşandı. Survivor 2018'de Acun Ilıcalı All Star takımından bir ismin Gönüllüler takımına geçeceğini açıkladı. Bu isim Hakan Hatipoğlu oldu.

SURVİVOR HANGİ GÜNLER YAYINLANIYOR?

Survivor 2018; Salı, Perşembe, Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri yayınlanıyor.

Böylece Survivor 2018 All Star takımında yer alan Hakan Hatipoğlu Gönüllüler takımına geçti. Gönüllüler takımında ise konseyde yapılacak olan oylamanın ardından bir kız yarışmacı Survivor All Starlar takımına geçecek. Böylece Survivor 2018'de her iki takım birbiriyle eşitlenmiş olacak.

Değişiklik sonrası takımlar:

ÜNLÜLER TAKIMI

Adem Kılıççı, Damla Can, Hilmi Cem İntepe, Merve Aydın, Murat Ceylan, Nagihan Karadere, Nihat Doğan, Sahra Işık, Sema Aydemir, Turabi Çamkıran, Ümit Karan.GÖNÜLLÜLER TAKIMI

Anıl Berk Baki, Birsen Bekgöz, Cumali Akgül, Ecem Karaağaç, Funda Alkayış, Gamze Aksu, Gizem Kurtulan, Hakan Hatipoğlu, Marcus, Melih Özkaya, Nevin Yanıt, Ramazan Kalyoncu, Yağmur Banda.

İKİNCİ SÜRPRİZ ÖDÜL

Acun Ilıcalı Survivor 2018'de diğer sezonlardan farklı olarak yarışmacıların bu kez ilk oyunu ada için oynayacaklarını açıkladı. Buna göre daha önce barınak için mücadele eden yarışmacılar bu kez daha ii olanakların olduğu ada için mücadele edecek. Buna göre kazanan takım daha iyi şartlarda yaşayacak. Bu olanaklardan biri barınaktaki yataklar olacak. 

YORUMLAR
  Hande Ataizi ve eşi hakkında Duymayan Kalmasın'da paylaşılan şok haber!
Hande Ataizi ve eşi hakkında Duymayan Kalmasın'da paylaşılan şok haber!