A24.com.tr » survıvor » Survivor bu akşam var mı? - TV 8 14 Şubat yayın akışı

Survivor bu akşam var mı? - TV 8 14 Şubat yayın akışı

Survivor bu akşam var mı? - TV 8 14 Şubat yayın akışı

TV 8 ekranının fenomen yarışması Survivor ekranlara hızlı bir dönüş yaptı. Survivor All Star 2018 hayranları fenomen yarışmanın bu akşam yayınlanıp yayınlanmayacağını merak ediyor.

Bu yıl şampiyonların yarıştığı Survivor All Star 2018, tarihin en zor Survivor'ı olacak. Yeni oyunları ve kurallarıyla yarışmacıları ilk günlerden zorlayan Survivor'un yayın günü ve saati merak konusu. Bu akşam Survivor var mı? TV 8 14 Şubat yayın akılında neler var?

TV8'in en sevilen yarışması ekranlara döndükten sonra ilk ada konseyini 3. bölüm ile gerçekleştirdi. Survivor son bölümde konseyde All-Star adasına gidecek isim olarak Ecem çıktı. Ancak Survivor 4. bölüm fragmanı gösteriyor ki yeni bölümde Ecem'in gönderilmesi bazı tartışmalara yol açacak ve Ecem'in de bu konuyla söyleyeceği iki çift laf olacak. Peki Survivor bu akşam var mı? TV8 yayın akışına göre yeni bölüm ne zaman ekrana gelecek?

OYLAMADA ÇATIR ÇATIR YERLER

Surivor 4. bölüm fragmanında Ecem hakkında yapılan bir yorum dikkat çekiyor. Ecem için "Semalar, Nagihanlar, Nihat Doğanlar oylamada çatır çatır yer yorumu yapılıyor.BU AKŞAM SURVİVOR VAR MI? SURVİVOR HANG GÜNLER YAYIMLANACAK?

Bu akşam yan Çarşamba akşamı yeni bir bölüm ekrana gelmeyecek. Konsey sonrası ilk bölüm yarın yani 15 Şubat akşamı yayımlanacak. Tv8'in yayın akışına göre Survivor şu an Perşembe akşamından Salı akşamına kadar devam edecek.

SURVİVOR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Gönüllülerden karşı tarafa giden isim Ecem oldu. Gönüllüler'deki oylama sonucunda karşı takıma gitmesi için Gamze'ye 5 oy çıkarken, 7 kişinin ismini yazdığı Ecem Karaağaç, Gönüller'den All Star'a geçen yarışmacı oldu. Oylama sonucunda Ecem Karaağaç adı en fazla yazılan isim olunca All Star takımına geçti ve her iki takımın sayıları da eşitlenmiş oldu..
 

YORUMLAR
  Ünlü dansözün çocuk davasında şaşırtan gelişme! Oğlu, kocasından değilmiş!
Ünlü dansözün çocuk davasında şaşırtan gelişme! Oğlu, kocasından değilmiş!