A24.com.tr » survıvor » Survivor All Star'da dokunulmazlık oyunu nefes kesti! Survivor 2018'den kimler elenecek?

Survivor All Star'da dokunulmazlık oyunu nefes kesti! Survivor 2018'den kimler elenecek?

Survivor All Star'da dokunulmazlık oyunu nefes kesti! Survivor 2018'den kimler elenecek?

Survivor 2018'in son bölümünde nefesleri kesen dokunulmazlık oyununda ünlüler ve gönüllüler kıyasıya yarıştı. Nihat Doğan'ın oyunu kaybetmesi sorası ortalık karışırken, Survivor'dan kim elenecek?

Survivor 2018'de ünlüler ve gönüllüler takımı arasındaki kıyasıya mücadele devam ediyor. Ada şartlarının zorladığı yarışmacılar dokunulmazlık oyunu için ter dökerken, iki takım da haftayı kayıpsız kapatmak için kıyasıya yarıştı. İşte Survivor All Star'ın son bölümünde yaşananların kısa bir özeti...

Survivor 2018'de dokunulmazlık oyununda bu hafta nefes kesen bir mücadele ekranlara geldi. Ünlüler ve gönüllüler takımı bu hafta takımlarından kimsenin adaya veda etmemesi için uğraştılar. Oynanan oyun oldukça güç gerektiren ve Survivor'ın klasikleşmiş oyunlarından biriydi. Nihat Doğan'ın kaybettiği oyunun ardından kazandığını sanması da dün geceye damga vuran anlardan biriydi. Peki, Survivor 2018'de dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Survivor 2018'de dokunulmazlık oyununda büyük heyecan yaşandı. All-Star ve gönüllüler takımı arasında oynanan mücadelede iki takımda son ana kadar pes etmeden mücadele ettiler. Peki, Survivor 2018'de dokunulmazlık oyununu kim kazandı? İşte nefes kesen mücadelenin detayları.

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor'da bu hafta dokunulmazlık oyununda oldukça kritik anlar yer aldı. Oynanan oyun tamamen güce ve dengeye dayanıyordu. İki takım yarışmacıları da adaya bir arkadaşlarının veda etmemesi için kıyasıya mücadele ettiler. Oldukça zorlu oyun bir ünlüler takımına bir de gönüllüler tarafına doğru gitti. Müthiş mücadelenin ardından ünlüler takımı tecrübesiyle oyunu almayı başardı ve bir kez daha dokunulmazlık oyununu kazanan taraf oldu. Böylece bu hafta da gönüllüler takımından bir kişinin veda edeceği kesinleşti.

NİHAT KAZANDIM ZANNETTİ YARIŞMACILAR GÜLMEKTEN YIKILDI

Survivor'da nefes kesen bir dokunulmazlık oyunu yaşanırken, yarışmanın içindeki bir sahne hem yarışmacıları hem de izleyenleri güldürdü. Nihat Doğan gönüllüler takımının oyunu kazandığı sırada yarışı bırakmadı ve hızlı bir şekilde düzeneği iterek kovayı devirdi. Bunun ardından sevinç gösterilerine başlayan Nihat, yarışmayı kaybettiklerini öğrenince şoke oldu. Acun Ilıcalı'da durumu, 'Nihat şuan kazandığını düşünüyor, ama kaybettiniz Nihat diyerek' Doğan'a imalı bir şekilde durumu anlattı.

KİMLER ELEME ADAYI OLDU

Survivor 2018'de bu hafta bir eleme konseyi heyecanı daha yaşandı. Dokunmazlık oyununu kaybeden gönüllüler takımı bir kişinin ismini belirlemek için ada konseyine gittiler. Yapılan oylamada Birsen ve Gizem'in oyları eşit çıkınca otomatikman iki yarışmacı da aday oldu. Bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Melih, Cumali'nin ismini söyledi ve Cumali 3. aday oldu. 4. elenme adayını belirleyen ise Yağmur oldu. Yağmur haftanın en iyi performans gösteren yarışmacı kolyesini kazanmıştı. Ramazan'ın ismini söyleyen Yağmur 4. adayı belirledi ve elenme adayları böylelikle Birsen Tokgöz, Gizem Kurtulan, Cumali ve Ramazan Kalyoncu oldu.

SURVİVOR TÜRKİYE ROMANYA ÖZETİ

Çikolata ödülünün kazanan Türkiye All Star takımı, Survivor Romanya ile kıyasıya bir yarışa girdi. Yaşadığı kaza ardından sağlık durumu günlerdir merak edilen Hakan Hatipoğlu ise Gönüllüler takımına geri döndü. Kazanan takımın Dominik'te bir restoranda yemek yiyeceği nefes kesen mücadele 10-8 Romanya'nın oldu. 

YORUMLAR
  Meteorolojiden İstanbul için kritik uyarı!
Meteorolojiden İstanbul için kritik uyarı!