A24.com.tr » magazin » Survivor Adem Kılıççı kimdir kaç yaşında

Survivor Adem Kılıççı kimdir kaç yaşında

Survivor Adem Kılıççı kimdir kaç yaşında

Survivor 2017 Adem Kılıççı kimdir? Survivor'ın en çok göze çarpan yarışmacılarından biri olan Adem Kılıççı (Swordsman), survivor şampiyonu oldu mu, survivor'da kim şampiyon oldu?

 Survivor 2017'de favori yarışmacılardan biri olan Adem Kılıççı, ilk günden bu yana büyük bir hayran kitlesini arkasına almaya başardı ve Survivor'ın finaline kadar gelmeyi başardı. Adem, Survivor'da Sabriye Şengül'le olan dostluğu ile büyük takdir topladı. Survivor şampiyonu kim olacak?

FİNAL HAKKINDA

"Benim takımımdan karşılıklı koltukta oturmak istediğim isim İlhan Mansız olur. Serhat da olabilir o da güçlü bir yarışmacı. Kızlardan Sema, Sabriye, Pınar olabilir. Yani buna ben zaten karar vermiyorum. Halk karar veriyor. Hak edeni zaten halk oturturuyor oraya. Beni de oturtacaksa halk oturtacak. Karşı takımdan da güçlü insanlar var. Ogeday var karşı takımın performans alanında en iyisi. Volkan var.Onun yanı sıra Bulut var o da kitlesi olan bir insan. Yani kiminle oturacağına karar veremiyorsun ama güçlü insanlarla hak eden insanlarla oturursam çok mutlu olurum."

SURVİVOR FİNALİ TV8 İZLE

ADEM KILIÇCI KİMDİR?

1986 Ağrı doğumlu olan Adem Kılıççı Fenerbahçe boks şubesi üyesi olarak profesyonel kariyerine devam ediyor. 2004 Dünya Boks Şampiyonası’nda gümüş madalya alan sporcu, 2007 Dünya Amatör Boks Şampiyonası’nda ise bronz madalya almıştı.2008 yılında ise Yaz Olimpiyatları’nda beklediği başarıyı gösteremeyen Kılıççı, 2012 yılında düzenlenen Londra Olimpiyatları’nda Türkiye’yi temsil etti.

Fenomen programda öne çıkması beklenen başarılı sporcu, sevenlerinde destek isterken canlı yayına katılma süreci hakkında bilgi verdi. Ağrı’da yaşamayı da "Survivor" olarak tanımlayan başarılı boksör yarışmada kazanacağına inancının tam olduğunu dile getirdi.Yarışmada kendi hayatını gördüğünü belirten Kılıççı şube kaptanı aracılığı ile yarışmaya başvurduğunu ifade etti. Sevenlerinin desteği ile başarılı olmayı arzuladığını söyleyen Kılıççı, yarışma sonrasında profesyonel boks kariyerine devam edeceğini açıkladı.

YORUMLAR
  İstanbul'daki en popüler semt pazarları
İstanbul'daki en popüler semt pazarları