A24.com.tr » survıvor » Survivor 2018'in ilk kavgası! Turabi ile Hakan...

Survivor 2018'in ilk kavgası! Turabi ile Hakan...

Survivor 2018'in ilk kavgası! Turabi ile Hakan...

TV8'de ekrana gelen Survivor yarışması dün akşam nefesleri kesti. Ödül oyunu sırasında All Star ve Gönüllüler takımı arasında gergin anlar yaşandı.

Ödül oyununda Gönüllüleri yenmeyi başaran All-Star takımı ödülün tadını çıkardı. Survivor 2018'in son bölümünde harika bir ödül oyunu heyecanı yer aldı. Ödül oyununda kafa kafaya bir mücadele yaşandı. Son ana kadar devam eden yarışmanın son bölümlerinde ünlüler takımı müthiş bir atağa geçti. Tecrübeli isimlerin yer aldığı ünlüler takımı gönüllüler takımını 10-7 yenerek harika bir ödüle kavuştular. Olta takımı ve tatlı ödülünü kazanan ünlüler adalarına mutlu bir şekilde dağıldılar.

Survivor 2018'in ilk ada konseyi gerçekleşti. Gerçekleşen ada konseyinde takımlardaki bayan yarışmacı sayısını dengelemek adına isimler yazıldı. Gönüllüler takımından bir kişi böylelikle ünlüler takımına geçti.

İLGİLİ HABER Survivor'da ödül oyununu kim kazandı - Gönüllüler takımından All Star'a kim geçti? - (13 Şubat 2018) Survivor'da ödül oyununu kim kazandı - Gönüllüler takımından All Star'a kim geçti? - (13 Şubat 2018)

HAKAN VE TURABİ ARASINDA NELER YAŞANDI?

Survivor’da ortak geçmişleri bulunan Hakan Hatipoğlu ve Turabi, birçok kez karşıya geldi. İkili arasındaki soğuk rüzgarlar tüm sezon boyunca devam etti. Acun Ilıcalı her ikisi de hırslı olan yarışmacıları sık sık uyarmak zorunda kalsa da iki ismin yıldızı bir türlü barışmadı.

Ramazan'la yarışan ve takımına puanı kazandıran Turabi, oyunun ardından Gönüllüler takımının bulunduğu bölüme doğru ilerledi ve Hakan'la tartıştı. Hakan'ın Turabi'ye "gel gel biraz daha gel" demesiyle birlikte sinirler gerildi ve ortalık karıştı. Karşılıklı itişmelerin ardından ortam yumuşadı ve yarışmacıları oyunu oynamaya devam ettiler. 

YORUMLAR
  Bitcoin altcoin'lerde pump and dump ile manipülasyon (Kripto para piyasasında dolandırıcılık)
Bitcoin altcoin'lerde pump and dump ile manipülasyon (Kripto para piyasasında dolandırıcılık)