A24.com.tr » magazin » Survivor 2017'de bu hafta kim elendi? (7 Mart 2017)

Survivor 2017'de bu hafta kim elendi? (7 Mart 2017)

Survivor 2017'de bu hafta kim elendi? (7 Mart 2017)

Survivor 2017'de son iki dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler takımından bir yarışmacı bu hafta elendi. Adem, Sabriye, Sedat ve Tarık arasında büyük bir yarış var. Peki adadan kim gitti?

Bu hafta ikinci dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler takımı ada konseyine çıktı. Tarık Mengüç kendi isteğiyle ismi en çok yazılan kişi oldu. Bireysel dokunulmazlık sahibi İlhan Mansız ise kendi ricası üzerine Sedat karputu'yu (Çılgın Sedat) Adem'in karşısına aday olarak gösterdiğini söyledi. Böylece Ünlüler takımından Sabriye, Adem, Tarık ya da Çılgın Sedat'tan bir kişi bu akşam yayınlanacak konse sonucunda Survivor adasına veda edecek...

2 İSİM ÖNE ÇIKIYOR

Survivor'a bu hafta veda edecek olan yarışmacının kim olacağı merak konusu olurken, eleme potasındaki 4 adaydan 2 kişinin adı ön plana çıkıyor.

Oyunlardaki performanslarıyla dikkat çeken ve adada ezilen kadın yarışmacılara sahip çıkan Adem Kılıçcı ile bir başka başarılı yarışmacı Çılgın Sedat'ın elenmesi beklenmiyor.

Şimdiye kadar ünlülerin bütün konseyinde adı eleme potasına yazılan ancak seyircilerin oylarıyla yarışmada kalan Sabriye için tehlike çanları çalmaya başladı. Elenmekten kurtulmasına rağmen oyunlarda hiçbir varlık gösteremeyen Sabriye, bu kez bu korkuyu daha ciddi şekilde hissediyor.

Adada performansı düşük kalan bir diğer yarışmacı Tarık Mengüç de Survivor'a veda etmesi beklenen en güçlü adaylardan diğeri.

KİM ELENDİ?

Adaya veda eden isim Tarık Mengüç oldu. Mengüç gözyaşlarını tutamadı.



Erdi hesap sordu! "Hayırdır..."


Gönüllüler Takımı'nda 'Tencere yıkama' gerginliği yaşandı. Elif, dolaylı yoldan Erdi'nin tencere yıkaması gerektiğini söyleyince tansiyon bir anda yükseldi.

Ünlüler Adası'nda barış sinyali! "Kimse bizim düşmanımız değil"

İlhan ve Serhat, tuttukları balıkları Ünlüler Takımı yarışmacılarıyla paylaştı. Adem'e de balıklardan ikram eden ikilinin teklifini genç boksör geri çevirmedi.

Bulut: "Çıldıracağım! Açlıktan öleceğiz..."

Survivor 2017 yarışmacısı Bulut, takım arkadaşı Erdi'nin ada işleriyle hiç uğraşmadığını dile getirerek, "Çıldıracağım. Biz açlıktan öleceğiz. O yatıyor..." dedi.

Acun Ilıcalı'dan 'Sabriye' yorumu! "Ben bile..."

Ödül oyunu sırasında topu unutan Sabriye'yi uyarmaya çalışan Ünlüler'e, Acun Ilıcalı'dan eleştiri geldi.
Ilıcalı, "Hepiniz aynı anda bağırdığınız için Sabriye'nin sizi duyabilme şansı yoktu. Ben bile sizi duyamadım" yorumunda bulundu.

Şahika'ya eleştiri üzerine eleştiri!

Ödül oyununda puanı rakibine kaptıran Şahika'ya takım arkadaşlarından eleştiri geldi.

Bulut'tan Erdi tespiti! "Sen 'Alayınız gelin' diyorsun! O ise..."

Gönüllüler Takımı yarışmacılarından Bulut'un takım arkadaşı Erdi için ortaya koyduğu tespit dikkat çekti.

Sabriye, Serhat'ı çıldırttı!

Ödül oyunu sırasında alması gereken topu unutarak geri dönen; bu nedenle de zaman kaybederek rakibi Burçak'a yenilen Sabriye, başta Serhat olmak üzere Ünlüler'i çıldırttı. 

YORUMLAR
  Sahneleri ülke ülke fotoğraflıyor (Game Of Thrones'un peşinde)
Sahneleri ülke ülke fotoğraflıyor (Game Of Thrones'un peşinde)